Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Zahvala

GNK Dinamo zahvaljuje dosadašnjem predsjedniku Mirku Barišiću

Na klupskoj Skupštini održanoj u nedjelju, 10. ožujka, gospodin Mirko Barišić zaključio je svoj predsjednički mandat u trajanju od gotovo 24 godine.

Bio je ovo njegov treći boravak u klubu, a premijera je bila još 1. veljače 1967. godine, dakle u predvečerje osvajanja Kupa velesajamskih gradova, u doba kad je obavljao funkciju glavnog direktora tvornice baterija Croatia. Došao je na poziv tadašnjega direktora Otte Hofmanna i uz potporu prvog čovjeka kluba, Ivana Šibla. Početkom 1970. preuzeo je ulogu klupskog dopredsjednika, a političkim je dekretom morao odstupiti dvije godine kasnije, zajedno s kompletnim klupskim vodstvom na čelu s predsjednikom Dragom Božićem, nakon Dinamove turneje u Kanadi i SAD-u. Njegov je drugi mandat počeo 1991. kad je bio formiran krizni štab kao vrhovno tijelo s Barišićem na čelu. Maksimir je napustio nekoliko mjeseci kasnije.

Zadnji i najdulji mandat počeo je 9. travnja 2000. na izvanrednoj Skupštini u loži Maksimir. Tada je u ulozi predsjednika Uprave Siemensa za Hrvatsku uspio osigurati krucijalna sredstva za funkcioniranje kluba. U nepune 24 godine u njegovu mandatu Dinamo je osvojio 39 trofeja među kojima 19 naslova prvaka, 12 kupova i 8 Superkupova... Uza sve to 17 puta se plasirao u grupnu fazu Uefinih natjecanja od čega je četiri puta izborio prolaz u proljetni dio kalendara.

GNK Dinamo ovom prilikom zahvaljuje dosadašnjem predsjednika Mirka Barišiću na silnom trudu, angažmanu i uspjesima.

Kopirano!