Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Poslovna suradnja

GNK Dinamo započeo poslovno partnerstvo s renomiranom tvrtkom O-K-TEH

GNK Dinamo ostvario je novu poslovnu suradnju s renomiranom tvrtkom O-K-TEH, koja će donijeti brojne benefite klubu, navijačima i zajednici.

O-K-TEH d.o.o., koji posluje od 1992. godine, etablirao se kao provjereni partner profesionalaca na tržištu građevinske i komunalne opreme. Kao zastupnik najpoznatijih svjetskih proizvođača za Republiku Hrvatsku i regionalna tržišta, O-K-TEH svojim klijentima nudi vrhunsku opremu, servis i dostavu originalnih rezervnih dijelova u najkraćem mogućem roku.

Suradnja će se uz sponzorstvo ostvarivati na pitanjima najmodernijih ekoloških strojeva, komunalnih vozila i rješenja za održavanje komunalne infrastrukture kluba. Tvrtka O-K-TEH je dugogodišnji lider na tržištu komunalnih strojeva i vozila te veliki navijač i prijatelj našeg kluba, te ovim putem ističemo naše zadovoljstvo potpisom ugovora o suradnji, partnerstvu i sponzorstvu sa zajedničkim ciljem postizanja novih velikih uspjeha te ekološkog pristupa poslovanja kluba.
 
- Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo upravo potpisali ugovor o suradnji s firmom O-K-TEH. Ova suradnja predstavlja važan korak naprijed za naš klub, te smo uvjereni da će donijeti mnoge koristi i omogućiti nam postizanje još većih uspjeha na terenu i izvan njega. O-K-TEH je renomirana tvrtka koja dijeli naše vrijednosti i viziju, te nam je velika čast što su prepoznali GNK Dinamo kao pouzdanog partnera. Zajedno ćemo raditi na unapređenju infrastrukture i stvaranju još boljih uvjeta za naše igrače i navijače. Vjerujem da će ova suradnja biti dugotrajna i plodonosna, te da ćemo zajedno ostvariti mnoge sportske i poslovne ciljeve. Zahvaljujem se našim partnerima iz O-K-TEH-a na ukazanom povjerenju i radujem se svemu što ćemo zajedno postići, dodao je predsjednik GNK Dinamo, g. Velimir Zajec. 
 
Ova suradnja je još jedan primjer posvećenosti GNK Dinama kontinuiranom unapređenju infrastrukture i podrške sportskim postignućima, na dobrobit kluba i njegovih navijača.

Kopirano!