Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Obavijest za navijače

Informacije: Ulaznice za utakmicu Dinamo - Hajduk

Autor fotografije: Luka Stanzl/PIXSELL

U petak 13. rujna Dinamo će na stadionu Maksimir odigrati utakmicu 6. kola SuperSport HNL-a protiv Hajduka, a dvoboj je na rasporedu u 20:00 sati. 

Ulaznice za dvoboj protiv Hajduka će se za članove kluba prodavati po posebnoj promotivnoj cijeni.

Cijene ulaznica za članove za utakmicu Dinamo – Hajduk:

Tribina zapad dolje - 25€

Tribina zapad gore – 15€

Tribina sjever dolje – 10€

Tribina sjever gore - 7€

 

Cijene ulaznica za sve ostale navijače: 

Tribina zapad dolje - 30€

Tribina zapad gore – 20€

Tribina sjever dolje – 15€

Tribina sjever gore - 12€

  

PRVOKUP ULAZNICA ZA ČLANOVE KLUBA počinje u utorak, 03. rujna u 11 sati putem online servisa https://tickets.gnkdinamo.hr/. Prvokup ulaznica fizičkim putem za članove kluba na Ticket pointu počinje u utorak 10. rujna.

 

PRODAJA ULAZNICA ZA SVE OSTALE NAVIJAČE održat će se na dan utakmice, 13. rujna.  Ulaznice će se moći kupiti putem online servisa https://tickets.gnkdinamo.hr/ do 20:00 sati te fizičkim putem na blagajnama Ticket pointa. Ticket point će na dan utakmice raditi od 11 do 20:45 sati.

 

Tribina jug bit će otvorena za gostujuće navijače, a prodaja će se obavljati preko HNK Hajduk. 

 

PUNKTOVI ZA UČLANJENJE POD ZAPADNOM TRIBINOM

Napominjemo kako će za na dan utakmice ispod zapadne tribine stadiona Maksimir biti otvoren posebno naznačen punkt za učlanjenje, kako bi se navijači mogli učlaniti u klub i naravno, iskoristiti popust za članove.

Podsjećamo, članovi kluba ulaznice za utakmice GNK Dinamo mogu kupiti po posebnim, promotivnim cijenama tijekom cijele sezone 2024/25.

Na stadionu će na dan utakmice također biti organizirana Fan zona za navijače s brojnim zabavnim sadržajima i ugostiteljskom ponudom, a više informacija objavit ćemo u nadolazećim danima na službenim kanalima kluba. 

 

NE MOŽEŠ DOĆI NA UTAKMICU? PREPUSTI SVOJE MJESTO 

Još jednom podsjećamo sve članove godišnjih ulaznica kako je klub od ove sezone uveo mogućnost prepuštanja svog mjesta na tribini u slučaju nemogućnosti dolaska na utakmicu. Oslobađanjem svog mjesta, mjesto se vraća u slobodnu prodaju, a po aktivaciji Programa vjernosti koji je u završnoj fazi priprema, za taj potez ćete biti nagrađeni određenim brojem bodova unutar programa. Mogućnost ustupanja svog mjesta moguće je obaviti na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/ustupi-ulaznicu do petka 13. rujna, na dan utakmice, u 12:00 sati.

 

*NAPOMENA* Na Ticket pointu će biti posebno naznačena blagajna za aktivaciju "cashless" opcije. Na spomenutoj blagajni možete, ukoliko još niste, na svojoj godišnjoj ulaznici za vrijeme radnog vremena Ticket pointa aktivirati "cashless" opciju. Također, članovi kluba koji posjeduju i prošlosezonsku i ovosezonsku godišnju ulaznicu mogu prebaciti novčana sredstva sa stare na novu godišnju ulaznicu prilikom aktivacije iste, a kako bi obavili taj transfer, obavezno sa sobom moraju imati i prošlosezonsku i ovosezonsku godišnju ulaznicu.

 

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup te za sve domaće utakmice UEFA natjecanja.

NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime.

Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice.

Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

 

ČLANOVI - POGODNOST BESPLATNE ULAZNICE

Pogodnost preuzimanja jedne od četiri besplatne ulaznice u sklopu domaćih natjecanja za članove ne vrijedi za utakmicu Dinamo - Hajduk, kao ni pogodnost besplatne ulaznice za članove kluba do 12 godina. 

 

Napomena za članove kluba vlasnike godišnje ulaznice:

Članovi kluba kupnjom godišnje ulaznice dobivaju mogućnost dolaska na svaku domaću utakmicu do kraja sezone 2024/25. sezone u svim natjecanjima, stoga nemaju mogućnost preuzimanja četiri besplatne pojedinačne ulaznice za utakmice domaćih natjecanja.

 

TRIBINA SJEVER DOLJE - ULAZ

Za navijače s ulaznicom za tribinu sjever dolje bit će otvoreni ulazi broj 1 i 2 (ulazi bliži zapadnoj strani). Pristup ulazima je iz smjera Svetica.

Po završetku utakmice za navijače na tribinama sjever dolje bit će otvorena sva tri izlaza.

 

OTVARANJE STADIONA GNK Dinamo - HNK Hajduk

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Hajduk otvoreni od 18:00 sati.

Na ulazima na stadion Maksimir bit će organizirana kontrola dokumenta koji su uvjet za ulazak:

1. Važeći osobni dokument

2. Personalizirana ulaznica

Kopirano!