Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

UEFA Youth League

Informacije: Ulaznice za UYL utakmicu Dinamo - Basel na stadionu Maksimir

U srijedu 29. studenog Dinamovi juniori će odigrati uzvratnu utakmicu 2. kola natjecanja UEFA Youth League protiv Basela. Susret se igra na stadionu Maksimir s početkom u 14:00 sati, a u nastavku donosimo informacije o ulaznicama. 

Stadion se otvara u 13 sati, a prodaja ulaznica odvijat će se na blagajnama stadiona Maksimir na dan utakmice od 11 sati i trajat će do završetka prvog poluvremena, odnosno do 14:45h.

Cijena jedne ulaznice iznosit će 5 eura, a pri kupovini ulaznica potrebno je predočiti osobni dokument s fotografijom. Vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo na besplatan ulazak na stadion Maksimir. 

ČLANOVI - POGODNOST BESPLATNE ULAZNICE

Članovi Dinama mogu iskoristiti pogodnost besplatnog ulaza na 4 utakmice Hrvatske nogometne lige i Hrvatskog kupa po vlastitom izboru unutar 365 dana od učlanjenja, a pogodnost besplatnog ulaza mogu iskoristiti i na utakmici UYL Dinamo - Basel.

Na stadionu Maksimir će na dan utakmice za sve posjetitelje također biti dostupna ugostiteljska ponuda hrane i pića, koja će biti smještena ispod zapadne tribine. 

Oni koji nisu u mogućnosti doći na stadion, susret mogu pratiti uživo na našoj platformi Dinamo Plus.

 

MEDIJI - PRIJAVE ZA AKREDITACIJE 

Predstavnici medija mogu se na web stranici

https://akreditacije.gnkdinamo.hr/

prijaviti za akreditacije za utakmicu 2. kola natjecanja UEFA Youth League Dinamo - Basel koja je na rasporedu u srijedu, 29. studenog s početkom u 14:00 sati na stadionu Maksimir.

Akreditacijski proces završava u utorak, 28.11.2023. u 20:00 sati

Nakon zatvaranja roka nije moguće prijaviti se za akreditaciju. Važeće su prijave isključivo putem navedene aplikacije. Prijave na PRESS e-mail nisu važeće. Prijava za akreditaciju ne garantira izdavanje iste.

VAŽNO!

Odobrenje akreditacije ne garantira ujedno ulazak na stadion jer je uvjet za ulazak na stadion predočenje osobnog dokumenta i akreditacije. Podaci na oba dokumenta moraju biti istovjetni.

U slučaju da predstavnik medija nema jedan od navedenih dokumenata ili da podaci nisu istovjetni, neće mu biti omogućen ulazak na stadion.

Predstavnici medija kojima su odobreni zahtjevi dobit će odgovor pisanim putem na e-mail upisan u sklopu prijave u aplikaciji. Prijava za akreditaciju ne garantira dobivanje iste.

Kopirano!