Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Vidimo se u nedjelju!

Informacije za navijače o proslavi naslova prvaka na Trgu bana Jelačića

U nedjelju, 26. svibnja, Dinamo će na Maksimiru odigrati posljednju utakmicu sezone i u 36. kolu s početkom u 17:30 sati se sučeliti s Rudešom. 

Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš, na maksimirskom travnjaku održat će se ceremonija dodjele pehara i medalja, a zatim slijedi i velika proslava naslova prvaka na Trgu bana Josipa Jelačića.

PREPORUČENA RUTA

Nakon ceremonije dodjela pehara i medalja, naši igrači obavit će medijske obaveze te nakon toga odlaze u otvoreni autobus koji će se rutom Maksimirska - Vlaška zaputiti prema glavnom Trgu. Navijačima preporučamo da se na Trg zapute tramvajem br. 17 od okretišta Borongaj odakle se mogu povesti do stanice Trg žrtava fašizma, a zatim pješice nastaviti do Trga bana Jelačića. Opcija je i pješačka ruta kroz ulice Maksimirsku i Vlašku do Trga, što će ujedno biti i ruta kojom će putovati autobus s igračima Dinama. 

LIVE PRIJENOS NA YOUTUBEU, PROGRAM NA TRGU

U autobusu s našim igračima imat ćemo live kameru, pa će slijedom toga svi zainteresirani po završetku utakmice i ceremonije dodjele pehara i medalja moći pratiti zbivanja iz autobusa u izravnom prijenosu na našem Youtube kanalu. Rutu kretanja autobusa s igračima pogledajte na sljedećoj fotografiji: 

Napominjemo kako će tramvajski promet na ruti kojom će se kretati autobus s igračima biti obustavljen. 

Zagrijavanje za proslavu krenut će u popodnevnim satima, a po dolasku autobusa na Trg bana Jelačića počinje velika proslava uz istaknuta i poznata glazbena imena i brojne goste koji će uveličati ovaj poseban dan nakon jedne od najupečatljivijih sezona maksimirskog kluba u povijesti. Vjerujemo da ćemo tog dana na trgu ispisati novu stranicu Dinamove povijesti i zato svi koji u sebi imaju emociju prema našem klubu taj dan trebaju biti s nama na proslavi.

Posljednji put Dinamo je naslov na Trgu proslavio sada već davne 2007. godine, s obzirom da je iza nas jedna od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub, pozivamo sve koji osjećaju i vole Dinamo da nam se pridruže na velikoj proslavi i da pokažemo koliku dinamovštinu nosimo u sebi, zajedno ovjekovječimo posebne uspjehe koje smo ispisali tijekom sezone 2023/24 i zaplavimo Trg!

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!

Svi na Trg - vidimo se u nedjelju! 

Kopirano!