Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Obavijest

Informacije za navijače uoči utakmice Dinamo - Monaco na stadionu Maksimir

U nastavku donosimo informacije za navijače povodom nadolazeće utakmice 2. kola UEFA Lige prvaka Dinamo - Monaco. 

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 02. listopada u 21:00 sati, a vrata stadiona otvaraju se u 19:00 sati. Prodaja ulaznica je u tijeku, a sve informacije o prodaji možete pronaći OVDJE.

Podsjećamo da fizička prodaja ulaznica danas traje do 19:00 sati, a sutra, na dan utakmice, počinje u 11:00 sati i završava u 21:45 sati. Upućujemo apel na sve navijače da ne kupuju ulaznice u posljednji trenutak na Ticket pointu, jer se time nepotrebno stvaraju gužve koje mogu uzrokovati kašnjenje na utakmicu.

Apeliramo također na sve navijače da skeniraju ulaznice na ulazu kako bi mogli kvalitetno pratiti njihove dolaske na utakmicu. Isto tako apeliramo da se ranije uputite prema stadionu i da što prije zauzmete svoje mjesto na tribinama. 

KABANICE ZA SVE NAVIJAČE 

Zbog najavljene nepovoljne vremenske prognoze, za navijače na svim tribinama klub je osigurao kabanice kako bi neometano mogli uživati u večerašnjoj utakmici. Kabanice će se dijeliti na šankovima smještenima na pod svakom tribinom.  

UCL ASORTIMAN NA WEBSHOPU I U FAN SHOPOVIMA

Ovim putem također obavještavamo navijače da je od danas za kupovinu dostupan poseban UCL asortiman povodom povratka GNK Dinamo u najelitnije europsko nogometno natjecanje – UEFA Ligu prvaka!

UCL asortiman sadrži obilježja same UEFA Lige prvaka, svih klubova prvog kruga natjecanja, te poseban asortiman koji se odnosi isključivo na utakmicu Dinamo - Monaco. 

UCL asortiman već od utorka je dostupan na našem Webshopu, a od srijede je dostupan i u svim našim fan shop poslovnicama. Ponudu pogledajte OVDJE. 

 

NE MOŽEŠ DOĆI NA UTAKMICU? PREPUSTI SVOJE MJESTO 

Još jednom podsjećamo sve članove godišnjih ulaznica kako je klub od ove sezone uveo mogućnost prepuštanja svog mjesta na tribini u slučaju nemogućnosti dolaska na utakmicu. Oslobađanjem svog mjesta, mjesto se vraća u slobodnu prodaju, a po aktivaciji Programa vjernosti koji je u završnoj fazi priprema, za taj potez ćete biti nagrađeni određenim brojem bodova unutar programa. Mogućnost ustupanja svog mjesta moguće je obaviti na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/ustupi-ulaznicu do utorka, 01. listopada, dan uoči utakmice, do 23:59 sati. 

 

UCL ASORTIMAN NA TRIBINI, UGOSTITELJSKA PONUDA

Iako je GNK Dinamo u planu imao organizirati fan zonu uoči utakmice kako biste se svi zabavili, uživali u bogatoj ponudi sadržaja i zagrijali glasnice za navijanje, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta fan zona se neće održati, a klub je odlučio dio sadržaja preseliti na sam stadion kako bi dodatno oplemenio iskustvo sutrašnje utakmice. 

od 19:00 sati na tribini zapad dolje bit će organizirano posebno prodajno mjesto za UCL matchday asortiman, stoga pozivamo sve posjetitelje spomenute tribine da posjete prodajno mjesto, provjere ponudu asortimana i izbjegnu čekanje u redovima u fan shopu. Prodajna kućica bit će otvorena do 22:00 sati. Također, na tribini zapad dolje i zapad gore moći ćete susresti našu veselu maskotu Plavka, na tribini zapad dolje od 19:00 sati bit će organiziran i facepainting, a na tribini zapad gore navijači će moći okušati svoje vještine u malom nogometu i pikadu, te osvojiti brojne nagrade. Navijače na tribinama sjever dolje i zapad dolje prije utakmice i na poluvremenu posjetit će naši animatori koji će najsretnije navijače iznenaditi prigodnim suvenirima s utakmice. Prisutna će biti i bogata ugostiteljska ponuda uz koju se možete okrijepiti. 

 

INFORMACIJE O PROMETU

Na dan utakmice 02. listopada 2024. godine u periodu od 06:00 do 24:00 sata prema rješenju PU zagrebačke, a na temelju prethodne suglasnosti Grada Zagreba, na snazi će biti posebna regulacija prometa na sljedećim lokacijama: 

- parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, osim za vozila s akreditacijom organizatora 

- parkiralište tržnice Borongaj 

- poligon za obuku vozača Borongaj 

- parkiralište kod bazena Svetice 

- parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir 

- ulica Divka Budaka od tržnice Borongaj do bazena Svetice 

- Hitrecova ulica kao i parkiralište na Hitrecovoj ulici 

- zapadno parkiralište "Ekonomskog fakulteta" na Trgu J. F. Kennedyja

- južni nogostup Maksimirske ceste u dužini sjeverne tribine stadiona Maksimir

 

AKTIVIRAJTE "CASHLESS" OPCIJU 

Još jednom napominjemo kako će na Ticket pointu na dan utakmice biti posebno naznačena blagajna za aktivaciju "cashless" opcije. Na spomenutoj blagajni možete, ukoliko još niste, na svojoj godišnjoj ulaznici za vrijeme radnog vremena Ticket pointa aktivirati "cashless" opciju. Također, članovi kluba koji posjeduju i prošlosezonsku i ovosezonsku godišnju ulaznicu mogu prebaciti novčana sredstva sa stare na novu godišnju ulaznicu prilikom aktivacije iste, a kako bi obavili taj transfer, obavezno sa sobom moraju imati i prošlosezonsku i ovosezonsku godišnju ulaznicu.

 

Ovim putem pozivamo navijače na fer, korektno i sportsko navijanje na utakmici bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja te ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike.

Kopirano!