Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Obavijest

Informacije za navijače: Utakmica Dinamo - Ludogorets

Autor fotografije: Pixsell

U nastavku donosimo informacije uoči nadolazeće uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka Dinamo - Ludogorets na stadionu Maksimir u utorak 09.08.2022. s početkom u 20:00h.

Ulazi stadiona Maksimir na dan utakmice bit će otvoreni od 18:00 sati.

Pozivamo sve navijače da što prije dođu na stadion kako bi izbjegli veliku gužvu koja se očekuje prije utakmice.

 

ULAZNICE

Sve detalje o prodaji ulaznica za Dinamo - Ludogorets potražite na linku:

https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/podrzite-plave-ulaznice-za-utakmicu-dinamo---ludogorets

Pozivamo navijače da ulaznice kupe što ranije danas i sutra, ili online putem kako bi izbjegli gužvu na blagajnama prije utakmice te kako bi od prve minute mogli biti podrška igračima Dinama s tribina.

ONLINE PRODAJA:

https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9

U ponedjeljak predvečer rasprodane su ulaznice za tribinu zapad dolje:

https://www.gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/rasprodana-tribina-zapad-dolje-za-utakmicu-dinamo---ludogorets

 

GODIŠNJE ULAZNICE

I dalje su u prodaji godišnje ulaznice za sve domaće utakmice Dinama na stadionu Maksimir u sezoni 2022/23., uključujući UEFA utakmice.

Informacije na linku:

https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/podrzi-igrace-dinama-na-svakoj-utakmici-kroz-cijelu-sezonu

 

NUMERACIJA SJEDALICA

Molimo sve navijače da u novoj sezoni poštuju numeraciju sjedalica na svim tribinama, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima.

 

INFORMACIJE O PROMETU

https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak//informacije-o-prometu-na-dan-utakmice-dinamo--ludogorets

 

FAN ZONA SVETICE

Zagrijavanje za važnu utakmicu protiv Ludogoretsa u FAN ZONI kod stadiona počinje u utorak od 16 sati. Navijače očekuju glazba, zabavni sadržaji, odlična ugostiteljska ponuda, sportski napuhanci na kojima će timovi moći provjeriti svoje vještine i koordinaciju te osvojiti suvenire kluba. Najmlađe navijače čekat će maskota lav Plavko i besplatan facepainting!

Fan zona otvorena je do ponoći.

 

TRIBINA SJEVER DOLJE - ULAZ

Za navijače s ulaznicom za tribinu sjever dolje bit će otvoreni ulazi broj 1 i 2 (ulazi bliži zapadnoj strani).

TRIBINA SJEVER GORE - ULAZ

Za navijače s ulaznicom za tribinu sjever gore bit će otvoren ulaz broj 3 (takozvani rotor) i ulaz istok (ulaz s Maksimirske ceste).

Po završetku utakmice za navijače na tribinama sjever dolje i sjever gore bit će otvorena sva tri izlaza.

 

EKO TAXI

Za vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2022/23. Dinamo i Eko taxi osigurali su 10% popusta prilikom dolaska na sve domaće utakmice plavih na stadion Maksimir. Dovoljno je predočiti godišnju ulaznicu na kraju vožnje s odredištem stadiona.

Naruči svoje vozilo na dan utakmice, izbjegni gužve u prometu i uživaj na utakmici! Popust će se automatski aplicirati s finalnim odredištem – Maksimirska 128.

 

KAMPANJA FAIR PLAY NA TRIBINAMA

Nakon svake službene utakmice u sezoni 2022/23. u kojoj GNK Dinamo ne bude kažnjen od strane nadležnih nogometnih tijela za ponašanje svojih navijača koje uključuje upotrebu pirotehnike, korištenje rasizma, govora mržnje i diskriminacije, klub će izdvojiti određeni novčani iznos za potrebe djece, mladih i socijalno ugroženih.

Do sada je GNK Dinamo u ovoj sezoni izdvojio iznos od 57.500,00 kuna.

INFO o kampanji: https://fairplay.gnkdinamo.hr/

Iznos koji će GNK Dinamo izdvojiti za svaku utakmicu domaćih natjecanja bit će 10 tisuća kuna, dok će za pojedinu UEFA utakmicu (domaću i gostujuću) klub izdvojiti 5 tisuća eura.

Ovim putem pozivamo sve navijače na fer, pozitivno, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u sigurnom i primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

 

PRAVILNIK O UVJETIMA PRODAJE, KUPNJE I DODJELE ULAZNICA ZA UTAKMICE GNK DINAMO S PRAVILIMA PONAŠANJA NA STADIONU MAKSIMIR

https://www.gnkdinamo.hr/hr/Club/SalesTerms

 

ZABRANJENI PREDMETI

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, električne cigarete i ostala elektronska oprema,  opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može utjecati na sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Zabranjen je unos ruksaka, putnih torbi i sličnog. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

DOZVOLJENI PREDMETI

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo. 

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.

 

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da je jedino ovlašteno prodajno mjesto ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir, kao i servis www.ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr (kad je aktivna online prodaja) kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

Kopirano!