Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nastavak suradnje

Ivan Nevistić produljio ugovor s Dinamom

Autor fotografije: Alen Szabo/GNK Dinamo

Kad je uhvatio ritam prometnuo se u jednog od ključara Dinamove dvostruke krune. U prijelomnim je trenucima sezone bekendirao suparničke udarce, spašavao momčad i povukao Dinamo ka naslovu prvaka i pokalu pobjednika Kupa. Sjajni maksimirski vratar Ivan Nevistić ovoga je utorka produljio ugovor s Dinamom do 2028. godine.

Puno je flash-backova iz ovoga nadahnutog Dinamova proljeća u kojem je upravo Nevistić lansirao momčad ka krucijalnim bodovima. Bio je u temeljima dojmljive polusezone u koju je uskočio iz, uvjetno rečeno, drugog plana. Mjesto u udarnom sastavu dohvatio je u prvom ogledu play-offa nokaut runde Konferencijske lige, u pobjedi protiv Betisa u Sevilli s 1:0, gdje je uz četiri velike obrane povukao plave ka pobjedi. No, nemjerljiva je njegova uloga u proljetnoj renesansi u prvenstvenim dvobojima, na putu ka obrani naslova.

Uostalom, i sami bi navijači teško izdvojili samo jednu od brojnih sekvenci kojima je Nevistić držao Dinamo na pobjedničkom kursu. U letu bi znao uhvatiti živu loptu, paradom iščupati ispod grede, bekendirati rukom, nogom, glavom...

Dvoboj u Sevilli bio je, dakle, svojevrsna prekretnica koja mu je vratila samopouzdanje, a odmah je potom uslijedila nezaboravna izvedba protiv Varaždina u kojoj je u završnici, pri Dinamovu vodstvu s 1:0, prvo obranio 11-erac, a potom u sučevoj nadoknadi vremena spriječio naoko sigurno izjednačenje.

I doista, koji je ključni trenutak sezone, je li to taj dvoboj protiv Varaždina, možda dvije teške obrane u gostima protiv Hajduka, dva efektna poteza kojima je sačuvao pobjedu protiv Lokomotive ili reakcije protiv Osijeka kad je, usred Dinamova lova na izjednačenje, dvaput spriječio domaće da pobjegnu na dva pogotka prednosti... Tu je, dakako, i velika obrana u zagrebačkom ogledu protiv Osijeka u kojem je Dinamo i matematički osigurao naslov prvaka.

- Iznimno sam ponosan i počašćen što nastavljam suradnju s najvećim hrvatskim klubom. Ovdje sam već neko vrijeme, strpljivo i marljivo sam radio, čekao svoju priliku i mislim da sam ove sezone nagrađen za odnos kakav sam imao prema Dinamu od trenutka kad sam stigao. Drago mi je što je klub to prepoznao i usrećio me novim ugovorom. Ali, moj posao ovdje nije završen, uvjeren sam da imam još puno prostora za napredak te da ćemo ja i cijela momčad zajedničkim trudom, radom i zalaganjem doživjeti još mnogo uspjeha na nogometnim terenima, kazao nam je Nevistić nakon potpisivanja novog ugovora. 

Intervju s Ivanom Nevistićem nakon potpisivanja novog ugovora pogledajte u nastavku: 

Dragi Ivane, čestitamo na potpisivanju novog ugovora i uvjereni smo da nas u budućnosti čeka još mnogo tvojih bravuroznih obrana i osvojenih trofeja u plavome dresu!


Kopirano!