Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Rastanak

Ivan Šaranić karijeru nastavlja u Emiratima

Gotovo je devet godina proveo u Maksimiru, u plavom dresu istrčao još kao 12-godišnjak, prošao sve uzraste, seniorske minute skupljao u Dinamu II, zaigrao i za prvu momčad...

Mladi vezist Ivan Šaranić zaključio je svoju zagrebačku epizodu i karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je potpisao ugovor za Al Bataeh.

Šaranić je prve nogometne korake načinio u Segesti, a u Dinamu je, dakle, bio od svoje 12. godine. Isticao se vrlo dobrom tehnikom i pregledom igre, ordinirao i na krilu i u sredini veznog reda. Za prvu je momčad debitirao u prosincu 2020. u kup dvoboju protiv Rudeša, u nastavku sezone zaigrao i u prvenstvenim ogledima. U zadnjem je kolu u svibnju 2021. na proslavi naslova prvaka efektno asistirao Stefanu Miliću za jedini pogodak u pobjedi protiv Šibenika.
U sljedećoj je sezoni bio jedan od nositelja Dinama II u Drugoj HNL, ujedno zadnjoj u kojoj je egzistirala maksimirska B momčad.

Od ljeta 2022. bio je na posudbama, prvo pola sezone u slovenskom Bravu pa sljedećih pola u Varaždinu dok je prošlu natjecateljsku godinu igrao za Dugopolje. U prvoj momčadi plavih upisao je četiri službena nastupa, a jednako toliko i u prijateljskim.

Dragi Ivane hvala na svemu i sretno u nastavku karijere.

Kopirano!