Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Socios.com

Kupi $DZG fan token i odluči o izgledu nove kapetanske trake

Svi navijači Dinama vlasnici $DZG fan tokena u aplikaciji Socios.com moći će dati svoj glas u ekskluzivnom izboru dizajna nove kapetanske trake!

U izboru i novoj anketi bit će ponuđena tri zanimljiva dizajna kapetanske trake koju će nakon završetka ankete na utakmicama nositi kapetan prve momčadi Dinama.

Svaki navijač koji je vlasnik barem jednog $DZG fan tokena u aplikaciji može glasovati u anketi i tako sudjelovati u izboru izgleda nove kapetanske trake.

Anketa će biti otvorena u aplikaciji Socios.com od ponedjeljka 21.2. u 10:00 sati do ponedjeljka 28.2. u 17:00 sati.

KUPI $DZG FAN TOKEN I SUDJELUJ U ANKETAMA!

Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači imaju priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim zanimljivim sadržajima i mogućnostima. Neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb Fan Tokena, kao što su glasovanje u anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti.

U prvoj anketi vlasnici $DZG fan tokena mogli su glasovati za legendu kluba prema kojoj će biti nazvan juniorski teren na stadionu Maksimir, a prema odluci glasača izabran je legendarni Zlatko Cico Kranjčar.

U drugoj anketi glasovalo se o tome koji će od ponuđenih igrača Dinama na jedan dan preuzeti službeni Instagram GNK Dinamo, a pobjednik je bio Marko Bulat.

U trećoj anketi u aplikaciji navijači i vlasnici $DZG fan tokena su između tri ponuđene boje za gostujući dres Dinama u idućoj sezoni izabrali bijelu boju, dok će sami dizajn novog gostujućeg Dinamovog adidas dresa biti predstavljen naknadno.

Kopirano!