Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Potpisao Lovro Majer

Lijepo je nositi 'desetku' u Dinamu

Autor fotografije: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Na svečanoj press konferenciji u Maksimiru, 27. lipnja, talentirani ofenzivni vezni Lovro Majer potpisao je petogodišnji ugovor s Modrima. 

Modri klub s ponosom je predstavio 20-godišnjeg ofenzivnog veznog koji je dva puta uzastopno proglašen za najboljeg igrača do 21 godine, te među 100. najboljih mladih svjetskih nogometaša za 2017. godinu po izboru FourFourTwoa. 

- Ovo je posebna prigoda, potpisali smo petogodišnji ugovor s Lovrom Majerom. Hrvatska javnost najviše je bila zainteresirana za budućnost Majera i na svu sreću uspjeli smo finalizirati ovaj transfer. Lovro u Dinamu ima odličnu perspektivu u sportskom i natjecateljskom smislu. Uz njega, jučer smo potpisali ugovor s Kevinom Theophileom-Catherineom, iskusnim stoperom iz Francuske. Uskoro ćemo potpisati i ugovor s Irancem Moharramijem - započeo je predsjednik Uprave Igor Kodžoman, te nadodao: - Ambicije kluba su velike, napadamo UEFA europska natjecanja i želimo da se naši novi igrači što prije pridruže prvoj momčadi. Želim Lovri puno uspjeha, zdravlja, sportske sreće i da zajedno ostvarimo sve svoje ambicije. Zahvaljujem obitelji Majer za povjerenju, i nadam se da će suradnja biti uspješna. 

Lovro Majer počeo je svoju nogometnu priču upravo u Dinamu od svoje šeste do dvanaeste godine. Prvi dojmovi nakon povratka u Maksimir? - Ovo je jedan dio ostvarenja mog sna. Proveo sam šest godina kao klinac u Dinamu, izabrao sam teži put, to mi pomoglo da sam danas opet ovdje.

U Dinamu su uvijek velika očekivanja od 'desetki': - Ljudi gledaju na to kao pritisak, ali s moje strane to je još jedan veći potisak, da još jače radim. Uvijek je lijepo nositi 'desetku' u Dinamu!

Što je presudilo za dolazak u Dinamo? - Bilo je ostalih ponuda, ali gledao sam u budućnost. Pričao sam s našim reprezentativcima Modrićem i Kovačićem. Smatram da mi je Dinamo za sljedeći korak najbolja odluka, da napravi novi iskorak i jednog dana igram u top klubu i budem standardni hrvatski reprezentativac. 

Što kao igrač donosiš Dinamu? - To će drugi reći, a ja ću dati sve od sebe, želim pokazati i donijet mnogo momčadi. U Lokomotivi se sve vrtjelo oko mene? Ne bih se složio, bio sam jedan od glavnih igrača. Nadam se da ću se brzo uklopiti u novu sredinu i momčad. Očekivanja su velika, po igračima koji su trenutno u momčadi možemo ostvariti velike stvari. 

Lovro ima zanimljive inicijale i broj na dresu, kao Leo Messi i Luka Modrić: - Leo Messi i Luka Modrić su mi uzori, cilj je jednog dana da postanem kao Luka. Tak se poklopilo da imamo iste inicijale i isti broj dresa - izjavio je Lovro i na kraju zahvalio svima u Lokomotivi koja mu je pomogla da ostvari svoj san.   

 

Kopirano!