Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Odlazak

Luka Lukanić nastavlja karijeru u belgijskom Genku

Gotovo 13 godina u Dinamovu dresu u svim uzrastima, prvak s kadetima, a potom i s juniorskim sastavom u kojem je nosio desetku na leđima i kapetansku vrpcu oko ruke... Kratko je vrijeme proveo i s prvom maksimirskom momčadi za koju je upisao nastup i na europskoj sceni. Ovakav je bio dosadašnji nogometni put darovitog vezista Luke Lukanića koji je ovog tjedna zaključio svoju maksimirsku epizodu i karijeru nastavlja u belgijskom Genku.

Lukanić je od kolovoza prošle godine igrao na posudbi u mostarskom Zrinjskom s kojim je osvojio i pokal pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine. Po povratku s posudbe potpisao je ugovor s belgijskim prvoligašem u kojem su svojedobno nastupala još devetorica ranijih Dinamovih igrača: Tomislav Ivković, Fabijan Komljenović, Besnik Hasi, Branko Strupar, Ivan Bošnjak, Goran Ljubojević, Tomislav Mikulić, Grzegorz Sandomierski, Ivan Fiolić...

Lukanić je svojedobno u kapetanskoj ulozi predvodio Dinamove juniore do pobjede protiv Reala na trofeju Mladen Ramljak, još ranije osvojio naslov prvaka u kadetskoj, a ubrzo potom i u juniorskoj konkurenciji... Za seniore plavih debitirao je u siječnju prošle godine na pripremama u Rovinju i tog proljeća bio u kadru prve momčadi, ali bez službenog nastupa. U natjecateljskoj je utakmici za udarni sastav prvi put zaigrao u kolovozu prošle godine u uzvratu 2. pretkola Lige prvaka u pobjedi protiv Astane u gostima s 2:0 da bi početkom rujna preselio na posudbu u Zrinjski.

Dragi Luka, hvala na 13 godina vjernosti i od srca ti želimo sreću u nastavku tvog životnog i nogometnog puta.

Kopirano!