Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nastavak suradnje

Marko Bulat potpisao novi ugovor s Dinamom

Autor fotografije: GNK Dinamo

Zabijao je u derbijima protiv Rijeke i Osijeka, iz slobodnih je udaraca tresao mreže AEK-a i Astane, a milimetri su odlučili da u zagrebačkom dvoboju protiv Viktorije lopta preko živog zida prvo pogodi vratnicu, a nešto kasnije i gredu... Daroviti vezist Marko Bulat, koji je jesenas postao jedna od čvrstih armatura plavoga veznog reda, ovoga je četvrtka potpisao novi višegodišnji ugovor s Dinamom.

S maksimirskim se klubom vezao još u veljači 2021. godine, potom ostao šest mjeseci na posudbi u svom Šibeniku, a Dinamu se priključio na ljeto, dakle još kao tinejdžer, s tek navršenih 19. U međuvremenu je potpisao dva naslova prvaka, dva pokala Superkupa, dvaput  s Dinamom dočekao proljeće na europskoj sceni, igrao i u Ligi prvaka...

Pritom je odigrao 73 službene utakmice uz šest postignutih pogodaka, a pridodamo li i prijateljske dvoboje brojka se penje na 89 nastupa i sedam golova. Nogometni put usporila mu je ozljeda zbog koje je pauzirao pola godine, od ožujka do rujna 2022.

Uz njegov nogometni background navijače je posebno razgalio i fair-play potezom u dvoboju protiv Osijeka jesenas na Opus Areni. Osječki su nogometaši, prilikom Dinamove akcije, na trenutak stali zbunjeni reakcijom suca nakon čega je uslijedio slobodan udarac za maksimirsku momčad u opasnoj zoni. Bulat je, međutim, prilikom izvođenja slobodnog udarca mirno dodao loptu osječkoj obrani kao znak fair-playa i zaradio pljesak publike.

– Ponosan sam i sretan što mi je klub produžio ugovor. Biti igrač Dinama velika je čast, ali i odgovornost. Veselim se novim izazovima koji nas čekaju ovog proljeća i jedva čekam da krene nastavak sezone. Moramo učiniti sve da obranimo naslov prvaka i još jednom pokažemo svima da smo najbolja momčad u ligi – istaknuo je Bulat.

Dragi Marko, od srca ti čestitamo na novom ugovoru i želimo ti još puno pobjeda i veselja u Dinamovu dresu.

Kopirano!