Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo u društvu najboljih:

Modri u novom izdanju PES-a

Autor fotografije: gnkdinamo.hr

Dinamo je početkom godine dobio još jedno priznanje i Modri su uvršteni u jednu od najpopularnijih nogometnih igara na svijetu: Pro Evolution Soccer! Naravno, fantastična godina u kojoj su Modri osvojili naslov prvaka bez poraza, dodali i Kup, a potom u drugom dijelu godine igrali Ligu prvaka svakako je utjecala na ovakvu odluku proizvođača igrice pa će tako najbolji hrvatski klub ujedno biti i jedini službeno licencirani iz Lijepe naše.

Modri su uvršteni u jednu od najpopularnijih nogometnih igara na svijetu: Pro Evolution Soccer! Najbolji hrvatski klub će tako nakon iduće nadogradnje igre biti ujedno i jedini službeno licencirani iz Lijepe naše te će našim navijačima igranje biti još zabavnije! Dinamo je odlučio i nagraditi navijače, a za više detalja kako doći do svoje potpisane kopije popularne igre trebate otići na službenu Facebook stranicu Modrih!

Sa gotovo 100 milijuna prodanih kopija u 20 godina postojanja Pro Evolution Soccer jedna je od najpopularnijih nogometnih serijala među nogometnim igrama, a najbolje o popularnosti same igrice govori da je prošlogodišnja inačica ove popularne video igre prodana u 3 milijuna kopija u prva 3 mjeseca nakon izdavanja.

Zbog ovog razloga GNK Dinamo je iznimno ponosan na činjenicu da smo s izdavačem PES-a, Konamijem, uspjeli dogovoriti službenu suradnju i postali jedini hrvatski klub koji će u ovogodišnjoj inačici ove popularne video igre biti službeno licenciran te jedina hrvatska nogometna momčad s ovakvim oblikom prisutnosti u proteklih nekoliko godina. Ovom suradnjom GNK Dinamo je poslušao želje i molbe navijača za uključivanjem najbolje hrvatske momčadi u PES te se nadamo da će igranje Pro Evolution Soccera 2016 svim navijačima od sada biti još zabavnije i veći užitak.

Momčad GNK Dinama bit će dodana u PES 2016 u prvoj nadolazećoj nadogradnji igre, a u suradnji s Konamijem Modri klub je organizirao i iznenađenje za navijače - priliku da osvoje 8 potpisanih kopija PES 2016 na službenoj Facebook stranici kluba.

 

 .

 

 

Kopirano!