Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Intervju trenera Bjelice za dReviju

Nenad Bjelica: Cilj mi je dupla kruna i plasman dalje u Ligi prvaka

Po prvi puta otkako se vratio na klupu hrvatskog prvaka trener Dinama Nenad Bjelica je dao intervju, i to za novi broj klupskog mjesečnika, dReviju koja je već danas dostupna za kupovinu na klupskom webshopu, od sutra, 16. listopada, biti će dostupna u fan shopu na Maksimiru, a do kraja tjedna u ostalim fan shopovima.

- Nije mi cilj da budem bolji od nekog drugog trenera Dinama nego da budem bolji od Bjelice koji je bio u prvom mandatu u Dinamu. To želim postići. Postavio sam si cilj u Dinamu, naravno, u hrvatskom prvenstvu i kupu pokušati osvojiti oba pokala, ali ja želim u Ligi prvaka doći među 24. To je moj cilj, ja to želim ostvariti, siguran sam da imamo kvalitetu za to. Kad zamisliš nemoguće onda uglavnom postižeš najvišu razinu mogućeg - kazao je Nenad Bjelica u intervjuu u kojem se dotaknuo i idućih europskih izazova Dinama.

- Ja vjerujem da je moguća pobjeda i protiv Milana u zadnjem kolu. Ali neću sad razmišljati o Milanu. Ja mislim da je to moguće, mi ćemo u toj utakmici isto biti konkurentni iako to možda zvuči malo prepotentno ili ne znam kako, ili previše samouvjereno. ali ja sam ambiciozan i vjerujem da je to moguće. Fokusirat ćemo se na Salzburg prvo pa ćemo vidjeti što će nam ta utakmica donijeti i potom ćemo gledati dalje. Ali ima još dovoljno bodova za osvojiti, u svakoj je utakmici moguća pobjeda. Protiv Borussije Dortmund sam bio vrlo konkurentan s Unionom. A mislim da je Dinamo kvalitetnija momčad od Uniona. Tako da ja sebe vidim sa šansama u svakoj utakmici. Možda u nekoj od ovih utakmica koje su nominalno lakše ne osvojimo tri boda, a onda vjerujem da ćemo možda protiv Borussije ili Milana osvojiti tri. Sve je moguće - kazao je Bjelica.

U velikom razgovoru dotaknuo se i prvih dana u klubu, pritiska koji osjeća u Dinamu, svog razvojnog puta kao trenera na terenu i van terena, kao i odnosa s igračima, ali i sa svojim stožerom. Objašnjavao je svoj pogled na nogomet, kao i na vjernost, ali i svoje točke pucanja koje, objasnio je, su reakcija na nepravdu.

- Kad osjetim da se dogodila nepravda, jednostavno malo gubim kontrolu i to je ono u čemu se moram popraviti - priznao je Bjelica kojem se sviđa i atmosfera oko Dinama.

- Puno se više diše Dinamo, puno je više navijača na utakmicama nego što je bilo u mom prvom mandatu. Zadnje dvije, tri godine je, rekao bih, veća navijačka identifikacija s klubom. Mislim, bila je ona uvijek prisutna, ali nekako prigušena, malo s ručnom kočnicom. Osjeti se da je osvježen Dinamo, da je nekakva druga atmosfera, druga razmišljanja, drugi ljudi. Drago mi je zbog Dinama i drago mi je da mogu u takvoj atmosferi raditi - dodao je Bjelica.

Na kraju je otkrio i koji mu je veliki hobi, ali i koje knjige voli čitati u slobodno vrijeme.

Sve to kao i brojne druge zanimljive teme čitajte u trećem broju dRevije koju možete naručiti već danas online, a ovog broja moguća je i pretplata na klupski mjesečnik i dostava na kućnu adresu.

Cijena dRevije je 8,6 eura (7,3 eura za članove), a jednogodišnje pretplate 88 eura (73 eura za članove). 

dReviju na našem Webshopu potražite OVDJE. 

Kopirano!