Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Povratak

Nikola Čavlina potpisao ugovor s Dinamom i proslijedio na posudbu u Osijek

U Dinamo je zakoračio još kao stariji osmoškolac, prošao kadetski i juniorski staž, igrao za mladu momčad u Drugoj HNL, a sad je potpisao i profesionalni ugovor s maksimirskim klubom. Jedan od najboljih mladih hrvatskih vratara, 22-godišnji Nikola Čavlina, ponovno je igrač Dinama. U petak je, nakon dvije sezone provedene u gradskom susjedu Lokomotivi, potpisao višegodišnji ugovor s plavima, a sukladno ranijem dogovoru, odmah po sklapanju ugovorne obaveze uputit će se na posudbu u Osijek.

Čavlina je stasao kroz Dinamo II u Drugoj HNL gdje je dočekao prve minute u seniorskom nogometu i u toj konkurenciji kao tinejdžer upisao čak 38 nastupa, bio i povremeni kapetan momčadi u kojoj su između ostalih igrali i aktualna maksimirska desetka Martin Baturina, sjajni Petar Sučić, daroviti Gabriel Rukavina, sadašnji hrvatski reprezentativac Josip Šutalo...  Rođeni je Zagrepčanin, prve je nogometne korake, još kao sedmogodišnjak, načinio u Lokomotivi, a s navršenih 13 došao u Dinamovu školu. Bio je kadetski prvak 2019. godine, osvajač juniorskog Kupa 2021. u doba kad je paralelno branio za juniore i za Dinamo II. Povremeno je ušao i u zapisnik prve momčadi, čak i u europskim dvobojima. Za prvi je maksimirski sastav odigrao šest prijateljskih utakmica, ali još nije upisao službeni nastup.

Od ljeta 2022. bio je u Lokomotivi gdje se prometnuo u jednoga od najboljih vratara u Hrvatskoj. Donedavno je bio i član U-21 reprezentacije koju je predvodio u kapetanskoj ulozi.

Njegov otac Silvije Čavlina također je nekadašnji zapaženi prvoligaški čuvar mreže, a gotovo je četiri godine proveo kao trener vratara u Dinamovu stožeru u mandatu petorice glavnih trenera, u doba dok su momčad vodili Zlatko Cico Kranjčar, Željko Sopić, Ivajlo Petev, Nikola Jurčević i Nenad Bjelica.

Kopirano!