Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

"Kad igraš ti..."

Obavijest o godišnjim ulaznicama za sezonu 2024/25.

Od utorka, 9. srpnja GNK Dinamo počinje s prodajom godišnjih ulaznica za nadolazeću nogometnu sezonu 2024/2025., koja će vrijediti za domaće utakmice u svim službenim natjecanjima počevši od dvoboja 1. kola SuperSport HNL-a Dinamo – Istra 1961 u petak, 2. kolovoza na stadionu Maksimir.

Protekla sezona bila je jedna od najnapetijih i najneizvjesnijih u povijesti našeg kluba, zbog čega je i njezin uspješan završetak bio posebno zadovoljavajuć. Naravno, na putu do svih uspjeha od neopisive vrijednosti bila nam je podrška naših navijača i huk s tribina koji je na svakoj utakmici davao našim igračima dodatnu snagu i energiju, što je bila neizostavna karika u lancu naših uspjeha. Ovim putem zahvaljujemo na podršci tijekom kompletne prošle sezone, ali vas isto tako pozivamo da s redovitim dolaskom na utakmice Dinama nastavite u nadolazećoj sezoni, kako bi naša obitelj rasla, kako bi naše vrijednosti i veze ojačale i očvrsnule, a momčad nastavila nizati sjajne rezultate na terenu.

Podsjetimo, godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima SuperSport HNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup te za sve domaće utakmice u grupnoj fazi pod okriljem UEFA-e od srpnja 2024. do lipnja 2025. Podsjećamo kako Dinamo ove sezone europska natjecanja otvara utakmicama play-offa za grupnu fazu UEFA Lige prvaka, što znači kako ima osigurano mjesto najmanje u grupnoj fazi UEFA Europa lige.

Računajući spomenuti play-off, to znači kako će Dinamovi članovi kluba s godišnjim ulaznicama s tribina moći pratiti pet domaćih utakmica u europskim natjecanjima.

Naravno, prošla sezona je pokazala koliko zahtjevno i neizvjesno može biti i domaće prvenstvo, zbog čega je klubu od neprocjenjive vrijednosti da ga se prati na svim utakmicama, a ne samo na onim europskim. U skladu s time, slogan ovosezonske prodaje godišnjih ulaznica idealno se očituje u stihovima poznate navijačke pjesme, a oni glase „Kad igraš ti, ja pratim te…“.

Osim što godišnja ulaznica omogućava ulaz na svaku domaću utakmicu Dinama u novoj sezoni bez čekanja na blagajni, cijena godišnje ulaznice povoljnija je za najmanje 35 posto od zbroja cijena pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice kroz cijelu sezonu. U slučaju ulaska u željenu skupinu Lige prvaka iznos godišnje ulaznice u odnosu na zbroj cijena pojedinačnih ulaznica bio bi za vlasnike godišnje ulaznice i 40 posto povoljniji.

Klub je donio odluku da će ove sezone godišnje ulaznice prodavati samo za tribine zapad dolje i sjever dolje, a godišnje ulaznice će moći kupiti ISKLJUČIVO ČLANOVI KLUBA. Napominjemo kako će punkt za učlanjivanje ili reguliranje članstva u klubu biti smješten u neposrednoj blizini Ticket pointa pod zapadnom tribinom, a njegovo radno vrijeme biti će identično onom Ticket pointa.

Podsjećamo sve navijače da se u svakom trenutku mogu učlaniti ili povezati svoje postojeće članstvo online na sljedećem linku tickets.gnkdinamo.hr te da sve punoljetne osobe odmah po završavanju procesa učlanjenja dobivaju svoju digitalnu člansku iskaznicu koja im omogućuje pravo kupovine godišnje ulaznice. Dobivena članska iskaznica u digitalnom formatu jednako je vjerodostojna za ostvarivanje članskih prava i pogodnosti kao i fizička članska iskaznica.

U utorak 09. srpnja počinje prvokup godišnjih ulaznica isključivo za vlasnike godišnjih ulaznica iz sezone 2023/24. koji su ujedno i aktivni članovi kluba. Prvokup će trajati do subote 13. srpnja. Prvokup godišnjih ulaznica može se obaviti na Ticket pointu radnim danima i subotom od 11 do 19 sati, te online putem na stranici https://tickets.gnkdinamo.hr/.

Za sve ostale navijače, početak prodaje godišnjih ulaznica počinje u ponedjeljak 15. srpnja, a traje do 20. srpnja ili do rasprodaje svog raspoloživog kapaciteta.

 

U nastavku donosimo cijene pojedinačnih ulaznica za sezonu 2024/25., te cijene godišnjih ulaznica, računajući sva natjecanja u kojima će GNK Dinamo nastupiti. 

CIJENE POJEDINAČNIH ULAZNICA U SEZONI 2024/2025. 

TRIBINA SJEVER DOLJE:  

HNL utakmice                      7 eura za članove kluba / 12 eura za ostale

HNL derbi utakmice            10 eura za članove kluba / 15 eura za ostale

Play off LP / Europska liga 20 eura za članove kluba / 30 eura za ostale

Skupina Lige prvaka           30 eura za članove kluba / 40 eura za ostale

 

TRIBINA ZAPAD DOLJE:  

HNL utakmice                      15 eura za članove kluba / 20 eura za ostale

HNL derbi utakmice            25 eura za članove kluba / 30 eura za ostale

Play off LP / Europska liga 40 eura za članove kluba / 50 eura za ostale

Skupina Lige prvaka           60 eura za članove kluba / 70 eura za ostale

 

CIJENE GODIŠNJIH ULAZNICA U SEZONI 2024/25.

TRIBINA SJEVER DOLJE:  

170 € za punoljetne članove kluba do 65 godina

120 € za članove kluba mlađe od 18 i starije od 65 godina

 

TRIBINA ZAPAD DOLJE:

360 € za punoljetne članove kluba do 65 godina

300 € za članove kluba mlađe od 18 i starije od 65 godina

*NAPOMENA* Zaliha godišnjih ulaznica u prodaji je ograničena, stoga pozivamo sve zainteresirane članove da svoju godišnju ulaznicu nabave čim prije, a ukoliko nisu članovi kluba, da se što prije učlane kako bi si omogućili kupovinu godišnje ulaznice  

 

VRAĆAMO OBITELJI NA MAKSIMIR

Kao klubu oduvijek nam je bilo važno da se na stadionu pojavljuju i kompletne obitelji ili barem što veći broj njihovih članova koji bodre naš klub i našu momčad, stoga smo ove sezone odlučili u ponudu uvesti i posebne pakete ulaznica pod nazivom „Obiteljske ulaznice“, koje će se prodavati s posebnim popustom za roditelje i djecu do 18 godina.

Obiteljska ulaznica prodavat će se s posebnim popustom u slučaju da ulaznice kupe tri ili više člana jedne obitelji, uz uvjet da je barem jedan član kluba koji kupuje ulaznicu punoljetan, a barem jedan maloljetan.

CIJENE OBITELJSKIH ULAZNICA (tri ili više člana jedne obitelji) za roditelje i djecu mlađe od 18 godina:

Zapad dolje: 300 € po osobi

Sjever dolje: 120 € po osobi

*NAPOMENA* Popust za „Obiteljske ulaznice“ može se iskoristiti ISKLJUČIVO na Ticket Pointu.

Za korisnike “Obiteljskih ulaznica” klub je pripremio i dodatne pogodnosti o kojima će ih obavještavati tijekom sezone.

Napominjemo kako članovi kluba do 12 godina imaju besplatne pojedinačne ulaznice za sve utakmice SuperSport HNL-a osim derbija (Hajduk, Rijeka, Osijek). 

 

*GOSTUJUĆE ULAZNICE *

Pravo prvokupa za pojedinačne gostujuće ulaznice za ovosezonske utakmice imat će vlasnici godišnjih ulaznica, a odmah iza njih prednost članovi kluba, a zatim svi ostali navijači.  

 

*Napominjemo kako su godišnje ulaznice za svečane lože na stadionu Maksimir već u prodaji, a svi zainteresirani se za kupovinu mogu se javiti na [email protected]

 

KUPOVINA GODIŠNJIH ULAZNICA UZ OBROČNA PLAĆANJA

GNK Dinamo napominje svim navijačima koji su ujedno korisnici Privredne banke Zagreb i Erste banke kako će prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2024/25. svoju ulaznicu moći kupiti u obročnim ratama ukoliko u svojoj banci imaju aktiviranu tu opciju.

GNK Dinamo naime, ima potpisan ugovor s bankama Privredna banka Zagreb i Erste banka, a prema odrednicama spomenutih ugovora korisnici spomenutih banaka svoje će godišnje ulaznice moći otplatiti obročno i trošak podijeliti na rate. Kupovina na rate moguća je samo na Ticket pointu, dok se prilikom online kupovine kompletna cijena karte mora platiti u jednom obroku.

 

NE MOŽEŠ DOĆI NA UTAKMICU? PREPUSTI ULAZNICU DRUGOM NAVIJAČU

Kako mjesta na tribinama ne bi ostala upražnjena nedolaskom nekoga od vlasnika godišnje ulaznice, klub je ove sezone donio i jednu odluku kako bi se izbjegle takve situacije. Naime, svaki vlasnik godišnje ulaznice moći će online putem javiti da neće doći na utakmicu i  na taj način omogućiti nekom drugom navijaču da kupi njegovu ulaznicu za određenu utakmicu. Opisani proces će se obavljati preko postojeće Dinamove stranice za kupovinu ulaznica (https://tickets.gnkdinamo.hr/).

 

"CASHLESS" OPCIJA

Podsjetimo, svaka godišnja ulaznica ima ugrađenu i cashless opciju, što znači da će se na samu ulaznicu online i fizičkim putem moći uplatiti određena financijska sredstva po želji, a zatim se ista koristiti za brzu i jednostavnu kupovinu proizvoda iz naše ugostiteljske ponude na stadionu uz 10 posto popusta. Sve o cashless opciji pročitajte OVDJE.  

Učlani se u klub, bodri Dinamo na svim utakmicama i pomogni klubu da ostvari nove velike rezultate na terenu. Budimo poput prsta dva jedne ruke!

Kopirano!