Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Važne informacije

Obavijest o završetku prodaje godišnjih ulaznica

Ovim putem obavještavamo navijače o tome da će godišnje ulaznice GNK Dinamo za sezonu 2022/23. u prodaji biti još nekoliko dana.

Prodaja godišnjih ulaznica završava u ponedjeljak 22.08. u 19 sati.

Termini prodaje godišnjih ulaznica na Ticket pointu:

Četvrtak 18.08. 11 - 19h

Petak 19.08. 11 - 19h

Subota 20.08. 11 - 21:50h

Nedjelja 21.08. Ticket point ne radi

Ponedjeljak 22.08. 11 - 19h

 

NAPOMENA: Ranije tijekom ove sezone rasprodane su sve godišnje ulaznice za tribinu zapad dolje.


INFORMACIJE O GODIŠNJOJ ULAZNICI

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima SuperSport HNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup, SuperSport Superkup te za sve domaće utakmice UEFA natjecanja od srpnja 2022. do lipnja 2023.

Osim što omogućava ulaz na svaku domaću utakmicu Dinama u novoj sezoni bez čekanja na blagajni, cijena godišnje ulaznice povoljnija je od zbroja cijena pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice kroz cijelu sezonu. 

Cijene godišnjih ulaznica

Tribina sjever dolje 700 kuna
Tribina sjever gore 700 kuna
Tribina zapad gore 1100 kuna

Ulaznice je moguće kupiti uz kartično plaćanje, kao i na rate.


ČLANSKI POPUST

Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na kupovinu godišnje ulaznice, uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Cijene godišnjih ulaznica uz članski popust

Tribina sjever dolje 550 kuna
Tribina sjever gore 550 kuna
Tribina zapad gore 900 kuna

Popust uz predočenje jedne članske iskaznice može se iskoristiti samo za kupovinu jedne godišnje ulaznice. Članski popust moguće je iskoristiti samo na Ticket pointu.

Za korištenje članskog popusta potrebno je predočiti ili važeću člansku iskaznicu ili potvrdu o uplati članarine. Članarinu je moguće uplatiti samo gotovinskim plaćanjem.

U blizini Ticket pointa bit će otvoreno dodatno mjesto za učlanjenje ili za produljenje članstva. Na ovom punktu članstvo je moguće uplatiti jedino uz gotovinsko plaćanje.

Radno vrijeme punkta za učlanjenje:

Petak 19.08. od 10 do 15h

Subota 20.08. od 10 do 21:50h

Nedjelja 21.08. Punkt ne radi

Ponedjeljak 22.08. od 10 do 19:00h

Izvan radnog vremena punkta za učlanjenje kod stadiona Maksimir, članstvo je moguće uplatiti ili obnoviti i u oba Dinamova fan shopa, u radnom vremenu fan shopova.

Članski popust moguće je ostvariti i temeljem potvrde o uplati s internet bankarstva ili uz potvrdu dobivenu na punktu za učlanjenje.


Pogodnosti za vlasnike godišnjih ulaznica:

- povoljnija cijena godišnje ulaznice u odnosu na zbroj pojedinačnih ulaznica kroz cijelu sezonu
- isto mjesto na tribini kroz cijelu sezonu
- ulaz direktno na stadion uz godišnju ulaznicu
- pravo prvokupa ulaznica za gostujuće utakmice


GODIŠNJA ULAZNICA - DJECA STAROSTI DO 12 GODINA

Za djecu starosti do 12 godina roditelj ili skrbnik može preuzeti besplatnu godišnju ulaznicu za tribinu sjever gore.

Ova pogodnost odnosi se na osobe koje za sebe kupuju godišnju ulaznicu za tribinu sjever gore te uz to imaju pravo preuzeti besplatnu godišnju ulaznicu za dijete/djecu starosti do 12 godina. Pogodnost vrijedi samo za tribinu sjever gore.

Besplatnu dječju godišnju ulaznicu roditelj ili skrbnik mogu preuzeti na Ticket pointu u radnom vremenu blagajni, uz obavezno predočenje osobnog dokumenta djeteta (rodni list ili putovnica). Ulaznica nije dostupna u online prodaji.

Za tribinu sjever gore u novoj sezoni bit će otvoreni posebni odvojeni ulazi između istočne i sjeverne tribine stadiona (ulaz s Maksimirske cesta).

Ulazi na tribinu sjever dolje i sjever gore bit će odvojeni. Za ulaz na tribinu sjever dolje predviđeni su ulazi broj 1 i 2.


ONLINE PRODAJA

LINK ZA KUPOVINU:

https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9

Članski popust nije moguće iskoristiti u online kupovini, već samo kupovinom godišnje ulaznice na Ticket pointu uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Za razliku od jednokratnih ulaznica kupljenih online putem, godišnje ulaznice nisu print at home sistem i potrebno je u radnom vremenu Ticket pointa doći na Ticket point i podignuti godišnju ulaznicu u fizičkom obliku. Prilikom preuzimanja godišnje ulaznice potrebno je predočiti potvrdu o kupovini i osobni dokument.

Online prodaja godišnjih ulaznica također završava u ponedjeljak 22.08. u 19 sati.


NAPOMENE

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir otvorene za gledatelje.

S godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion Maksimir na sve utakmice SuperSport HNL-a, SuperSport Hrvatskog kupa, SuperSport Superkupa i UEFA utakmice - nije potrebno podizati jednokratnu ulaznicu.

Molimo sve navijače da u novoj sezoni poštuju numeraciju sjedalica na svim tribinama, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima.

U slučaju da ukupan kapacitet godišnjih ulaznica predviđen za ovu sezonu u nekom trenutku bude rasprodan, klub će o tome obavijestiti javnost putem web stranice i društvenih mreža.

Vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23. imat će pravo prvokupa ulaznica za gostujuće utakmice GNK Dinamo u svim natjecanjima kroz cijelu sezonu. Pogodnost se odnosi na gostujuće utakmice koje će biti otvorene za navijače Dinama, odnosno za gostujuće navijače.

Kopirano!