Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Informacije

Obavijest za navijače GNK Dinamo o podizanju članskih iskaznica

Autor fotografije: Marko Lukunić/PIXSELL
U nastavku donosimo informacije za navijače GNK Dinamo u vezi učlanjivanja i podizanja članskih iskaznica. 
 
Napominjemo kako je GNK Dinamo ovih dana prekoračio granicu od 40.000 članova, a u ovom trenutku plava obitelj broji više od 41.000 članova. Klub ovim putem zahvaljuje svima na iskazivanju bezuvjetne podrške koja nam je prijeko potrebna na putu do ostvarivanja zajedničkih ciljeva.
 
Povodom nadolazećeg derbija Dinamo - Hajduk, koji je na rasporedu 13. rujna u 20:00 sati i zbog velikog broja upita pristiglog na našu adresu, klub je odlučio izaći u susret svim navijačima koji čekaju svoju člansku iskaznicu kako bi mogli kupiti ulaznicu po promotivnoj cijeni za članove kluba. Tako će svi navijači koji su se učlanili u klub do datuma 15. kolovoza 2024. te su na ispravan način popunili podatke na pristupnici za učlanjivanje, a još uvijek nisu dobili svoju člansku iskaznicu poštanskim putem, mogu je podići od srijede, 04. rujna, do dana utakmice, u petak 13. rujna na posebno naznačenom pultu pod zapadnom tribinom stadiona Maksimir. Radno vrijeme pulta za podizanje članskih iskaznica bit će od 11:00 do 19:00 sati.
 
Klub ovim potezom želi omogućiti svima koji su se učlanili pod navedenim kriterijima, a još uvijek im nije dostavljena članska iskaznica, da podignu svoju člansku iskaznicu do utakmice te iskoriste sve svoje pogodnosti. Također, zbog mnogobrojnih upita, napominjemo kako bar kod članske iskaznice ne možemo poslati mailom niti na bilo koji drugi način u digitalnom obliku, što je uređeno Zakonom o zaštiti osobnih podataka. 
 
Napominjemo kako izrada članskih iskaznica traje minimalno tri tjedna, stoga unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju u slučaju da još uvijek niste dobili svoju člansku iskaznicu. 
 
GNK Dinamo.
Kopirano!