Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Informacije

Obavijest za navijače u vezi aktivacije "cashless" opcije na godišnjoj ulaznici

Ovim putem šaljemo apel na vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2024/25. da u što skorijem roku aktiviraju "cashless" opciju na svojoj godišnjoj ulaznici.

Aktivacija "cashless" opcije na godišnjoj ulaznici može se obaviti za vrijeme radnog vremena Ticket pointa na posebno naznačenom prozoru.

Nadalje, članovi kluba koji posjeduju i prošlosezonsku i ovosezonsku godišnju ulaznicu mogu prebaciti novčana sredstva sa stare na novu godišnju ulaznicu prilikom aktivacije iste, a kako bi obavili taj transfer, obavezno sa sobom moraju imati i prošlosezonsku i ovosezonsku godišnju ulaznicu.

Podsjetimo, "cashless“ opcija je suvremen i moderan način plaćanja kojim plavi klub poseže prema najvjernijim navijačima i tako im svaki dolazak na Maksimir čini jednostavnijim i ugodnijim. Ova opcija svakom vlasniku godišnje ulaznice značajno smanjuje vrijeme čekanja u redovima, dok korisnici prilikom svakog plaćanja ostvaruju popust od 10% na bilo koji kupljeni proizvod.

Klub je prošle sezone otvorio brze blagajne na tribinama sjever dolje i zapad dolje, koje su rezervirane ISKLJUČIVO za plaćanje „cashless godišnjom ulaznicom“. Više ne morate brinuti o brojanju novčanica i čekati da vam blagajnik vrati ostatak novca – pohrlite na brze blagajne, riješite svoju kupovinu u tren oka i ne propustite najbolje trenutke s utakmice! 

Kopirano!