Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Sastanak povjerenika

Odbor za članstvo: Želja nam je povećati broj članova do rekordnih 42.000

Razvijanje svijesti o važnosti članstva, ideja i vizija značajnog povećanja broja Dinamovih članova, dodatna sinergija s navijačima uz zajednička druženja u zagrebačkim kvartovima, ali i drugim gradovima, uloga povjerenika danas i sutra, a sve to uz osnovnu egidu – biti dinamovac znači biti i član Dinama. Bile su to glavne teme redovitog sastanka Dinamovih povjerenika upriličenog u loži maksimirskog stadiona. Sastanku su u ime kluba prisustvovali predsjednik Velimir Zajec, član Uprave Danijel Tomačić, predsjednik i dopredsjednik Odbora za članstvo – Tomislav Globan i Tomislav Metelko, predstojnik Ureda predsjednika Sanjin Španović kao i predstavnice Odjela za članstvo – Ljubica Matanović i Marija Sedmak.

Svi zajedno na početku su minutom šutnje odali počast našem dugogodišnjem povjereniku Zvonimiru Abramoviću koji nas je zauvijek napustio početkom ožujka.

Okupljene je pozdravio predsjednik Velimir Zajec izrazivši punu podršku povjerenicima:

Želja nam je da zajedno povećamo broj naših članova, pritom imate našu punu podršku. Znam koliko volite Dinamo i da ste godinama uz nas. Tu smo da vam pomognemo.

Član Uprave, Danijel Tomačić, podsjetio je na ključnu razliku u odnosu na prošlu godinu:

Osnovna je promjena način plaćanja članarine koja je sad vezana za kalendarsku godinu. Ta je promjena određena novim Statuom.

Klupska je delegacija tom prilikom saslušala prijedloge naših povjerenika, kroz konstruktivnu razmjenu mišljenja i ideja dodatno razvila konkretnu viziju povećanja broja članova kao i brojne novitete.

Klub u ovome trenutku ima 57 povjerenika i 29. 257 članova s jasnom tendencijom povećanja brojki. Predsjednik Zajec i član Uprave Tomačić predstavili su povjerenicima i novoformirano klupsko tijelo, Odbor za članstvo, kojeg čine predsjednik Tomislav Globan, dopredsjednik Tomislav Metelko, Igor Kalabek, Krešo Knezović, Sara Hukavec, Petar Storjak i Držislav Krasić.

.– Naš Izvršni odbor, sukladno Statutu, može osnovati savjetodavna tijela, odnosno odbore, a jedan od njih je i Odbor za članstvo čija je zadaća razvijanje vizije i strategije odnosa prema članovima i povjerenicima. Glavni je cilj povećati broj članova, jer oni su srce i duša kluba. Ambicija je dosegnuti brojku od 42.000 članova koliko ih je Dinamo imao rekordne 1982. godine. I sad imamo respektabilan broj, a u cilju povećanja pokrećemo kampanju „Prsta dva jedne ruke“ kroz brojne akcije medijske i objave. U tom ćemo duhu ove nedjelje održati i prvi u nizu evenata pod nazivom „Dinamovo“ uz osnovnu ideju da klub dođe među svoje navijače. Predstavnici kluba, uključujući i igrače prve momčadi, obići će zagrebačke četvrti, a prva u nizu bit će Dubrava. Dinamo pažnju posvećuje svojim navijačima u svim dijelovima Hrvatske pa smo tako organizirali i Plavu noć u Imotskom koju su uveličali i predstavnici Izvršnog odbora i Uprave. Želja nam je i digitalizirati neke procese, poboljšati iskustvo ljudi na utakmici – izvijestio je predsjednik Odbora za članstvo, Tomislav Globan, ujedno i član Izvršnog odbora kluba.

Dopredsjednik Odbora, Tomislav Metelko, ukratko je prezentirao cijelu ideju i viziju uz radni naslov „Članstvo kao temelj uspjeha kluba“:

– Cilj nam je očuvanje identiteta i povratak kulture građanskog kluba s naglaskom na zagrebački, ali i hrvatski klub, pokrećemo kampanju naziva Prsta dva jedne ruke s osnovnom porukom – biti dinamovac znači biti član Dinama. Jedna od promjena je i ta da će od sljedeće sezone godišnje ulaznice biti dostupne samo članovima. Ciljevi su i daljnje razvijanje demokratskih procesa u klubu, razvijanje programa za mlade članove, off-site aktivnosti što uključuje obilaske zagrebačkih kvartova i drugih gradova, zatim digitalizacija, loyalty program, uloga povjerenika danas i sutra, a sve to uz cilj rasta broja članova na 42.000 do kraja godine.

Kopirano!