Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Radni sastanak

Održan sastanak između gradonačelnika Tomaševića i predsjednika Zajeca

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević sa svojim zamjenikom Lukom Korlaetom i suradnicima održao je u prostorijama gradske uprave sastanak s predsjednikom GNK Dinamo Velimirom Zajecom i njegovim suradnicima. 

Čelni ljudi gradske uprave čestitali su predsjedniku Zajecu na izbornoj pobjedi, a dvije delegacije razgovarale su o budućoj suradnji i odnosu između Grada Zagreba i kluba.

Primarna tema bila je izgradnja stadiona u Maksimiru te je gradonačelnik izvijestio vodstvo kluba o aktualnoj situaciji po pitanju renovacije stadiona u Kranjčevićevoj, a potom i o Maksimiru. Uz to, na dnevnom redu bile su i teme održavanja stadiona, kao i Programa javnih potreba u sportu, te drugih ideja u idućem razdoblju.

“Izuzetno smo zadovoljni što se u Dinamu odvijaju procesi demokratizacije i čestitamo Velimiru Zajecu što je nakon prvih izbora u kojima su sudjelovali članovi kluba izabran za predsjednika Dinama. Grad Zagreb će uvijek Dinamu biti strateški partner i veselimo se realizaciji novog maksimirskog stadiona i drugim projektima na kojima ćemo s Dinamom surađivati u budućnosti” - izjavio je gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

 “Zahvaljujem gradonačelniku Tomaševiću na prihvaćanju poziva za radni sastanak u brzom roku. Kao što sam i njemu i njegovim suradnicima rekao, u Dinamu kao sastavnom identitetu grada Zagreba imat će uvijek otvorenog partnera koji želi aktivno sudjelovati u procesima koji se tiču ne samo kluba i nogometa, već i sporta i društvene odgovornosti” - izjavio je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

Kopirano!