Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Izvršni odbor

Održana redovita sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo

U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.

– Na prethodnoj, 5. sjednici IO odlučeno je da će se, nastavno na sklopljeni ugovor s članom Uprave za financije i opća pitanja, gospodinom Zvonimirom Manenicom, i ostali ugovori članova Uprave kluba uskladiti na tragu novog načina rada i novih uzusa. Pogotovo je to vezano za pitanje bonusa koje je dosad određivala Uprava sama sebi kao i za pitanje njihovih otpremnina. IO smatrao je da nije u poslovnom uzusu da otpremnine budu isplaćene do kraja ugovora nego na šest mjeseci, dakle onako kao što to, primjerice, ima i gospodin Manenica i što je neka zdrava poslovna praksa. Dopredsjednik Dubravko Skender na ovoj je sjednici izvijestio IO o tome da je razgovarao s dva člana Uprave i da možemo reći da je osigurano normalno funkcioniranje Uprave.

U međuvremenu nisu vođeni razgovori na temu predsjednice Uprave, gospođe Vlatke Peras.

– Razgovori po toj temi nisu vođeni zato što je večer prije planiranog razgovora objavljena vijest na web stranicama Županijskog državnog odvjetništva o tome da je podignuta optužnica protiv troje okrivljenika vezano za slučaj o kojem su mediji već izvještavali. Tražili smo uvid u spis od strane DORH-a jer smatramo da smo oštećena strana. Uslijed svega navedenog, na ovoj je sjednici IO donesena odluka da će dopredsjednik Skender i član Uprave Manenica odrediti odvjetnički ured koji će u najbržem mogućem roku izraditi pravno mišljenje po pitanju zakonitosti i opravdanosti nastavka radnog odnosa Vlatke Peras u Dinamu kao i po pitanju zakonitosti i opravdanosti njezine ugovorne otpremnine prema nekim odredbama članaka Ugovora o radu. Članovi IO odmah će po izradi pravnog mišljenja biti obaviješteni o tome. Dopredsjednik Skender ujedno je predstavio i zaključke razgovora s članovima Uprave – Darkom Podnarom i Danijelom Tomačićem. No, to je pitanje poslovne tajne. Bitno je da je osigurano normalno funkcioniranje Uprave kluba – dodao je Španović.

 

Kopirano!