Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nogometno druženje

Održana službena večera turnira Mladen Ramljak

U četvrtak navečer, po završetku zanimljivog prvog dana turnira Mladen Ramljak, u organizaciji GNK Dinamo održana je službena večera memorijala kao dobrodošlica svim ovogodišnjim sudionicima i pokroviteljima.

Na otvorenom prostoru, pod zagrebačkim nebom, uz travnjak stadiona Maksimir, u plavom tonu i nogometnom ambijentu organizirana je svečana večera za momčadi, predstavnike klubova, članove upravljačkih tijela Dinama, sponzore turnira i druge cijenjene uzvanike.

Program večere na pozornici uz maksimirski teren vodio je Kornelije Hećimović, dok su kratki govor u ime kluba i nogometne škole Dinamo na početku održali direktor škole i bivši vratar Dinama legendarni Tomislav Butina te bivši igrač Dinama, a ovogodišnji ambasador turnira - svima dobro poznati Mihael Mikić.

Uvod u program koji je uz izravni prijenos emitiran na Arenasport televiziji uvela nas je sjajna pjevačica Sabrina Hebiri koja je tijekom večeri izvela nekoliko pjesama.

U službenom dijelu programa kao uvod za sve uzvanike i momčadi iz inozemstva pogledali smo kratki promotivni video o Dinamu, nogometnoj školi i Zagrebu, uz prezentaciju svih glavnih značajki istaknutog juniorskog turnira. Nešto kasnije uslijedile su na videozidu i poruke bivših igrača Dinama koji su u svojoj mladosti igrali u Dinamovoj nogometnoj školi ili na samom memorijalu Mladen Ramljak te koji su svim ekipama poslali poruke podrške - Vedran Ćorluka, Dani Olmo, Mateo Kovačić, Šime Vrsaljko, Ivan Kelava i Joško Gvardiol.

Središnji dio večere bio je posvećen predaji priznanja za sudjelovanje i poklona predstavnicima svih momčadi. Priznanje su trenerima momčadi na pozornici predali direktor Dinamove škole i ambasador turnira.

Po završetku televizijskog prijenosa uslijedio je i neformalni dio događaja odnosno večera, druženje, razgovori o turniru i nogometu, razmjena iskustava i ostalo. Večeri su prisustvovali veleposlanik Izraela Ilan Mor koji aktivno prati nastupe izraelskih nogometnih momčadi, kao i savjetnik veleposlanika Bugarske Stoyan Stankuloff koji je došao podržati ekipu Ludogoretsa.

Porazgovarali smo tom prigodom s trenerima gotovo svih momčadi, kratki komentar dobili smo od mladog kapetana Ludogoretsa Dimitra Ivanova, a dojmove o turniru iznio je veliki zaljubljenik u nogomet veleposlanik Izraela. Nekoliko riječi o samom turniru, organizaciji, očekivanjima iznijeli su kasnije dodatno Tomislav Butina i Mihael Mikić, porazgovarali smo s mladim prvotimcem koji je prošle godine nastupao na Ramljaku, a sada je član prve momčadi Dinama Martinom Baturinom, dok je pred medije stao i legendarni bivši igrač zagrebačkog kluba i Flamenga Eduardo da Silva. Večeri je prisustvovao i bivši igrač Dinama Etto.

Druženje uz maksimirski travnjak, u prekrasnoj atmosferi i u sjajnom nogometnom društvu u sklopu još jednog zanimljivog izdanja memorijala Mladen Ramljak ostat će nam u lijepom sjećanju.

 

Kopirano!