Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Godišnje ulaznice za sezonu 2022/23.

Podrži igrače Dinama na svakoj utakmici kroz cijelu sezonu!

Kaj čekaš?

Uz godišnju ulaznicu budi podrška plavima na svakoj utakmici kroz cijelu sezonu!

GNK Dinamo u nastavku donosi sve detalje o godišnjim ulaznicama za sezonu 2022/23. koja počinje derbi utakmicom Superkupa Dinamo - Hajduk 9. srpnja na stadionu Maksimir.


U četvrtak 30. lipnja 2022. počinje prodaja godišnjih ulaznica!

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup, Hrvatski superkup te za sve domaće utakmice UEFA natjecanja od srpnja 2022. do lipnja 2023.

Osim što godišnja ulaznica omogućava ulaz na svaku domaću utakmicu Dinama u novoj sezoni bez čekanja na blagajni, cijena godišnje ulaznice povoljnija je od zbroja cijena pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice kroz cijelu sezonu. 

Cijene godišnjih ulaznica

Tribina sjever dolje 700 kuna
Tribina sjever gore 700 kuna
Tribina zapad gore 1100 kuna
Tribina zapad dolje 1800 kuna

Ulaznice je moguće kupiti uz kartično plaćanje, kao i na rate.

ČLANSKI POPUST

Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na kupovinu godišnje ulaznice, uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Cijene godišnjih ulaznica uz članski popust

Tribina sjever dolje 550 kuna
Tribina sjever gore 550 kuna
Tribina zapad gore 900 kuna
Tribina zapad dolje 1400 kuna

Popust uz predočenje jedne članske iskaznice može se iskoristiti samo za kupovinu jedne godišnje ulaznice. Članski popust moguće je iskoristiti samo na Ticket pointu.

U blizini Ticket pointa bit će otvoreno dodatno mjesto za učlanjenje ili za produljenje članstva. Radno vrijeme bit će svaki dan osim nedjelje od 10 do 15 sati. Na ovom punktu članstvo je moguće uplatiti jedino uz gotovinsko plaćanje.

VAŽNO! Na dan derbi utakmice Dinamo - Hajduk u subotu 9.7. punkt za učlanjenje bit će otvoren od 10 do 20:45 sati.

Izvan radnog vremena punkta za učlanjenje kod stadiona Maksimir, članstvo je moguće uplatiti ili obnoviti i u oba Dinamova fan shopa, u radnom vremenu fan shopova.

Članski popust moguće je ostvariti i temeljem potvrde o uplati s internet bankarstva ili uz potvrdu dobivenu na punktu za učlanjenje.

Za korištenje članskog popusta potrebno je predočiti ili važeću člansku iskaznicu ili potvrdu o uplati članarine. Članarinu je moguće uplatiti samo gotovinskim plaćanjem.

Uvjete članstva potražite OVDJE

Članovi kluba kupnjom godišnje ulaznice dobivaju mogućnost dolaska na svaku domaću utakmicu u sezoni 2022/23. u svim natjecanjima stoga nemaju mogućnost preuzimanja četiri besplatne pojedinačne ulaznice za utakmice domaćih natjecanja.

Pogodnosti za vlasnike godišnjih ulaznica:

- povoljnija cijena godišnje ulaznice u odnosu na zbroj pojedinačnih ulaznica kroz cijelu sezonu
- isto mjesto na tribini kroz cijelu sezonu
- ulaz direktno na stadion uz godišnju ulaznicu
- pravo prvokupa ulaznica za gostujuće utakmice


GODIŠNJA ULAZNICA - DJECA STAROSTI DO 12 GODINA

Za djecu starosti do 12 godina roditelj ili skrbnik može preuzeti besplatnu godišnju ulaznicu za tribinu sjever gore.

Ova pogodnost odnosi se na osobe koje za sebe kupuju godišnju ulaznicu za tribinu sjever gore te uz to imaju pravo preuzeti besplatnu godišnju ulaznicu za dijete/djecu starosti do 12 godina. Pogodnost vrijedi samo za tribinu sjever gore.

Besplatnu dječju godišnju ulaznicu roditelj ili skrbnik mogu preuzeti na Ticket pointu u radnom vremenu blagajni, uz obavezno predočenje osobnog dokumenta djeteta (rodni list ili putovnica). Ulaznica nije dostupna u online prodaji.

Za tribinu sjever gore u novoj sezoni bit će otvoreni posebni odvojeni ulazi između istočne i sjeverne tribine stadiona (ulaz s Maksimirske cesta).

Ulazi na tribinu sjever dolje i sjever gore bit će odvojeni. Za ulaz na tribinu sjever dolje predviđeni su ulazi broj 1 i 2.


DATUMI PRODAJE - Ticket point

Četvrtak 30.06. Od 11 do 19 sati
Petak 01.07. Od 11 do 19 sati
Subota 02.07. Od 11 do 19 sati
Nedjelja 03.07. Nema prodaje godišnjih ulaznica

- od ponedjeljka do subote svaki tjedan do obavijesti o završetku prodaje godišnjih ulaznica radno vrijeme Ticket pointa bit će od 11 do 19 sati

- nedjeljom je Ticket point otvoren samo ako se na stadionu Maksimir igra utakmica s time da na dan utakmice vrijedi posebno radno vrijeme o kojem će navijači biti pravovremeno obaviješteni


ONLINE PRODAJA

U četvrtak 30.06. u 11:00 sati počinje i online prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2022/23.

LINK ZA KUPOVINU:

https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9

Članski popust nije moguće iskoristiti u online kupovini, već samo kupovinom godišnje ulaznice na Ticket pointu uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Za razliku od jednokratnih ulaznica kupljenih online putem, godišnje ulaznice nisu print at home sistem i potrebno je u radnom vremenu Ticket pointa doći na Ticket point i podignuti godišnju ulaznicu u fizičkom obliku. Prilikom preuzimanja godišnje ulaznice potrebno je predočiti potvrdu o kupovini i osobni dokument.

Uvjeti online prodaje ulaznica i načini plaćanja:

https://www.ulaznice.hr/shop/uvjeti_tekst.jsp?t=38&eid=null


NAPOMENE

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir otvorene za gledatelje.

S godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion Maksimir na sve utakmice Prve HNL, Hrvatskog kupa, Superkupa i UEFA utakmice - nije potrebno podizati jednokratnu ulaznicu.

Molimo sve navijače da u novoj sezoni poštuju numeraciju sjedalica na svim tribinama, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima.

U slučaju da ukupan kapacitet godišnjih ulaznica predviđen za ovu sezonu u nekom trenutku bude rasprodan, klub će o tome obavijestiti javnost putem web stranice i društvenih mreža.

Vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23. imat će pravo prvokupa ulaznica za gostujuće utakmice GNK Dinamo u svim natjecanjima kroz cijelu sezonu. Pogodnost se odnosi na gostujuće utakmice koje će biti otvorene za navijače Dinama, odnosno za gostujuće navijače.


UPUTE ZA KUPOVINU

Preduvjet za kupovinu godišnje ulaznice za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su godišnje ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime.

Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za svaku ulaznicu koju osoba kupuje.

Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati godišnje ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.


Dinamova godišnja ulaznica otvara ti vrata plavog doma prvaka za sve domaće utakmice HNL-a, Hrvatskog kupa, kao i europske utakmice na Maksimiru kroz cijelu sezonu! Svoj ključ svih ključeva potraži u prodaji na Ticket pointu kod stadiona ili online na servisu ulaznice.hr. Kaj čekaš? Tribine te zovu!

Kopirano!