Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Konferencijska liga

Preuzmite digitalnu matchday brošuru za dvoboj Dinamo - Astana

Dinamo u četvrtak na stadionu Maksimir igra prvu utakmicu ovosezonskog izdanja UEFA Europa Konferencijske lige, a protivnik će plavima biti kazahstanski prvak Astana. 

Dinamo je prvi hrvatski predstavnik u povijesti Konferencijske lige, a dvoboj koji u četvrtak počinje u 21:00 sati bit će u izravnom prijenosu na programu Arensport 1. U nastavku teksta možete preuzeti digitalnu verziju matchday programa na temu utakmice. Matchday program pogledajte i preuzmite klikom OVDJE.

 

AUDIODESKRIPCIJA ZA SLIJEPE I SLABOVIDNE NAVIJAČE 

Dinamo će na YouTube kanalu imati i ONLINE audio prijenos utakmice koji počinje u 20:50h, odnosno audio deskripciju za slijepe i slabovidne navijače, koju ujedno mogu slušati i svi zainteresirani navijači.

Dinamo od 2017. godine omogućava slijepim navijačima sudjelovanje u projektu audio deskripcije uživo na stadionu Maksimir. Digitalizacijom pojedinih projekata Dinamo je nastavio aktivno raditi na integraciji osoba s invaliditetom u nogomet i društvo općenito.

Audio deskripcija utakmica za slijepe i slabovidne navijače drugačija je od uobičajenih sportskih (i radijskih) prijenosa iz razloga što se kroz deskriptivno komentiranje i naraciju riječima detaljno opisuju stvari poput ambijenta, izgleda stadiona, dresova igrača, kretanja i same nogometne igre, načina postizanja pogotka i slavlje igrača te sve ostalo što komentatori vide na stadionu.

Komentatori Igor Gabor i Karlo Plazina će utakmicu uz pomoć posebne tehničke opreme prenositi uživo sa stadiona Maksimir, a prijenos će biti moguće slušati na www.youtube.com/GNKDinamoZagreb.

 

Kopirano!