Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Obavijest za medije

Prijave za sezonske akreditacije za predstavnike medija za sezonu 2024/25.

Ovim putem obavještavamo predstavnike medija da će se za domaće utakmice GNK Dinamo moći prijaviti za akreditacije na razini cijele sezone. 

Sezonske akreditacije vrijedit će za sve utakmice koje će GNK Dinamo igrati u sezoni 2024/25., uključujući domaća natjecanja i natjecanja pod okriljem UEFA-e.

Prednost pri dodjeljivanju akreditacija imat će predstavnici medija koji su aktivno i redovito pratili utakmice GNK Dinamo na stadionu Maksimir proteklih sezona.

Svaka medijska kuća ima pravo na ograničen broj sezonskih akreditacija. Ukoliko određena kuća na pojedinoj utakmici želi imati više predstavnika od maksimalnog broja kojima je moguće dodijeliti sezonske akreditacije, to će moći učiniti uobičajenim procesom prijave za akreditacije za pojedinačne utakmice. 

Prijave se otvaraju u utorak 09. srpnja 2024. godine u 12:00 sati, a završavaju u ponedjeljak 15. srpnja u 12:00 sati.

Molimo predstavnike medija da poštuju navedeni rok kako bismo na vrijeme obradili sve zahtjeve. Svi zahtjevi za sezonske akreditacije koji se pošalju nakon isteka navedenog roka neće biti uzimani u obzir.

Prijave će biti organizirane na sljedećem linku: https://akreditacije.gnkdinamo.hr/

POČETAK AKREDITACIJSKOG PROCESA: Ponedjeljak, 09.07.2024. 12:00 sati 

ZAVRŠETAK AKREDITACIJSKOG PROCESA: Ponedjeljak, 15.07.2024. 12:00 sati 

 

NAPOMENA!
Akreditacija nije ulaznica i ne osigurava sjedalo na tribinama. Akreditacija je službena isprava i nije prenosiva na drugu osobu. Svaka zloupotreba i neovlaštena upotreba akreditacija na navedeni način strogo je kažnjiva te će eventualnim prijestupnicima u tom slučaju sezonska akreditacija biti ukinuta, a do daljnjega će im biti onemogućeno i izdavanje akreditacija za pojedinačnu utakmicu. 

GNK Dinamo i dalje će imati omogućene prijave za pojedinačne akreditacije za svaku utakmicu, a obavijesti o otvaranju i zatvaranju prijava bit će pravovremeno objavljene na našoj web stranici. 

*NAPOMENA* Sezonske i pojedinačne akreditacije GNK Dinamo moguće je izdati samo službenim predstavnicima medijskih kuća. Svima ostalima neće biti omogućeno izdavanje akreditacija. 

Molimo medije da poštuju pravila prijava za akreditacije te da prijave šalju na link https://akreditacije.gnkdinamo.hr/. Prijave za akreditacije koje stignu na e-mail adresu ili drugim alternativnim kanalima neće biti uzimane u obzir. 

 

PRAVILA PONAŠANJA ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA

  • Za vrijeme trajanja utakmice obavezan je boravak u prostoru za koji je izdana akreditacija
  • Za vrijeme trajanja utakmice zabranjeno je stajanje u prolazu iza press lože i tribina
  • Svi fotoreporteri prije ulaska na teren obavezni su pod zapadnom tribinom preuzeti marker kojeg će nositi za vrijeme trajanja utakmice, a istog su obavezni vratiti po završetku utakmice
  • Iza golova nalazi se zona za fotoreportere, a izmjena strana dopuštena je na poluvremenu utakmice

IZJAVE NAKON UTAKMICE
Pravo na prve izjave nakon utakmice ima nositelj TV prava. Po završetku izjava za televiziju, održat će se konferencija za medije u press dvorani (prostor na zapadnoj tribini)

DRESS CODE
U press dvorani i press loži obavezan je poslovni dress code. Neprikladnim se smatraju kratke sportske hlače, majice bez rukava te otvorena ljetna obuća. 

Sva pravila vezana za predstavnike medija pročitajte OVDJE. 

Kopirano!