Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Redovna sjednica IO

Priopćenje GNK Dinamo

U ponedjeljak 6. studenog 2023. godine održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo te se raspravljalo o prijedlogu novog Statuta kluba, rezultatima prve momčadi i o Nogometnoj školi.

Na sjednici su doneseni sljedeći zaključci:

1. Izvršni odbor raspravljao je o prijedlogu novog Statuta kojeg je izradila radna grupa, a o kojem su članovi IO davali svoja mišljenja i sugestije. Odlučeno je da će članovi IO u sljedećih nekoliko tjedana usuglasiti konačni tekst Statuta koji će biti upućen na prihvaćanje Skupštini. Jednoglasno je odlučeno da će konačni tekst Statuta biti pripremljen u skladu sa smjernicama radne skupine u smjeru modernijeg Statuta otvorenog prema participaciji članstva u tijelima kluba.

2. Jednoglasno je dana potpora treneru i stožeru prve momčadi kao i Upravi kluba po pitanju ciljeva sportskih rezultata koji i dalje ostaju isti: osvajanje domaćeg prvenstva, osvajanje Kupa i prolazak skupine europskih natjecanja.

3. Izvršni odbor raspravljao je i o radu Nogometne škole koja u zadnje vrijeme bilježi dobre rezultate i IO također izražava zadovoljstvo radom iste radi značaja iste za naš klub.

GNK Dinamo

Kopirano!