Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Digitalne inovacije

S ponosom najavljujemo: Dinamo Zagreb fan token na platformi Socios.com

GNK Dinamo s ponosom predstavlja partnersku suradnju s globalnom platformom za povezivanje klubova i navijača Socios.com!

Kao prvi klub u Hrvatskoj i regiji koji je krenuo u suradnju s poznatom digitalnom platformom Dinamo se još više okrenuo trendovima i inovacijama koje sustavno prati te će uskoro predstaviti Dinamo Zagreb fan token!

Fan tokeni jedna su od digitalnih inovacija i zanimljivosti, utemeljeni na platformi Chiliz $CHZ, koji su sve više popularni u svijetu nogometa pa tako izazivaju veliko zanimanje nogometnih klubova, navijača, ali i šire javnosti. Navijači Dinama imat će priliku kupiti Dinamo Zagreb fan token koji će im otvoriti novi svijet u kontekstu povezivanja s klubom.

Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači će dobiti priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim zanimljivim sadržajima i mogućnostima. Neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb Fan Tokena, kao što su glasovanje u određenim anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti.

Socios.com predstavit će Dinamo Zagreb fan token u narednim tjednima.

https://www.socios.com/dinamo-zagreb

Partnerstvo s platformom Socios.com već su ranije ostvarili nogometni giganti poput Barcelone, Juventusa, Milana, Manchester Cityja, Inter Milana, Arsenala i brojnih drugih, ukupno 45 sportskih organizacija diljem svijeta. Aplikaciju Socios.com koristi preko 1.2 milijuna sportskih fanova na globalnoj razini.Amra Peternel, članica uprave, GNK Dinamo:

- Iznimno smo ponosni i sretni što smo prvi na ovim prostorima u jednom ovakvom digitalnom partnerstvu koje će, prije svega, dodatno povezati klub i navijače. Dinamo već niz godina prati sve trendove, pogotovo u digitalnom svijetu, i uvijek s optimizmom i uzbuđenjem pristupamo svim novim inovacijama kojima se rado okrećemo. Radi se o globalno popularnoj platformi koju već od ranije koriste velikani poput Barcelone, Juventusa, PSG-a, Milana, Manchester Cityja.

Sigurno da nam je čast biti dio tog društva i krenuti u suradnju s istaknutim partnerom Socios.com. Navijači će imati priliku kupiti Dinamo Zagreb fan token, a to će im omogućiti da dobiju uvid u ekskluzivne priče, mogućnost glasovanja i sudjelovanja u anketama koje će biti vezane za utakmice, igrače, sadržaje. Također, imat će pristup određenim pogodnostima, a dobit će i priliku da dožive neka posebna iskustva.

Alexandre Dreyfus, CEO, Chiliz i Socios.com:

- Čast nam je izraziti dobrodošlicu GNK Dinamo i navijačima kluba u Socios.com zajednicu. Dinamo ovim partnerstvom postaje prva sportska organizacija iz Hrvatske koja će se priključiti elitnoj grupi naših partnera. Oduševljeni smo što ćemo na ovaj način dobiti priliku i za ulazak na jedno novo tržište uz nogometni klub koji je predvodnik digitalnih inovacija. Veselimo se što ćemo navijačima Dinama moći omogućiti da se pridruže velikoj digitalnoj navijačkoj zajednici na platformi Socios.com.

Navijači Dinama moći će doživjeti neka posebna iskustva, sudjelovati u nagradnim natječajima, imati pristup ekskluzivnim sadržajima, natjecati se s drugim navijačima, komunicirati međusobno i još mnogo toga na našoj platformi Socios.com.

Kopirano!