Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Iskoristi kod

Spektakl u Areni: Dinamo ti omogućuje uživanje u hitovima Novih fosila uz jeftinije ulaznice

U studenom 2024. godine u zagrebačkoj Areni održat će se veliki koncert koji će zasigurno privući pažnju svih navijača i istinskih ljubitelja našeg kluba. 

Na glazbenoj sceni nema puno onih koji su se oduprli mijeni vremena i trendova i koji su ostali omiljeni kod svih generacija. Upravo takvo rijetko ime su Novi fosili koji 2024. godine slave impresivnih 55 godina postojanja. Mijenjali su se članovi benda, neki su nažalost prerano napustili ovaj svijet - omiljena pjevačica Đurđica Barlović, osnivač benda Slobodan Momčilović, bubnjar Nenad Šarić i nezaboravni Rajko Dujmić.

Glazba Novih fosila već 55 godina širi "dobre vibracije" te su njihove pjesme poput "Da te ne volim", "Reci mi tiho", "Saša", "Šuti moj dječače plavi", "Sanja", "Košulja plava" i brojne druge postale hitovi za sva vremena, a mnoge od njih na ovaj ili onaj način simboliziraju i odanost plavome klubu, stoga se često mogu čuti i na dan utakmice na Maksimiru.

Danas, 55 godina nakon pokretanja benda Sanja, Marinko i Zec žele generacijama koje dolaze prenijeti svoju ostavštinu, pa pozivaju sve da im se pridruže na slavlju glazbe, ljubavi, prijateljstva i uspomena na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni koji će se održati 09. studenog 2024.

KOD "Dinamo20" ZA POPUST

U ovu jedinstvenu priču 55. obljetnice majstora glazbene scene uključio se i Dinamo koji je osigurao popust na ulaznice za koncert. 

Naime, koncertne ulaznice za poziciju parter možete nabaviti po 20% jeftinijoj cijeni uz korištenje koda "Dinamo20". 

Iskoristi ovu priliku, upiši kod, nabavi ulaznice po jeftinijoj cijeni i uživaj u spektaklu u izvedbi legendarnog trojca i u hitovima Novih fosila!

 

Kopirano!