Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Humanitarne svrhe

Sudjeluj u Matchwornshirt aukciji, nabavi dres i podrži "ružičasti listopad"

GNK Dinamo nastavlja suradnju s vodećom digitalnom platformom koja se bavi prodajom originalnih dresova korištenih na utakmicama. 

Suradnja s platformom Matshwornshirt omogućuje navijačima Dinama i kolekcionarima da steknu jedinstvene uspomene i povijesne artefakte povezane s našim klubom. Putem njihove platforme, imate priliku postati vlasnikom autentičnih dresova s potpisima vaših omiljenih igrača. 

Podsjetimo, od nedavno možete preuzeti i novu aplikaciju Matchwornshirt na svojim pametnim uređajima: http://l.matchwornshirt.com/dinamozagreb

Nova mogućnost za nabavku dresa bit će na aukciji koja će biti organizirana u sklopu 12. kola SuperSport HNL-a, u kojem će Dinamo gostovati kod Gorice. Ova akcije bit će posebna zbog toga što će sva prikupljena sredstva na aukciji biti namijenjena plemenitom cilju. Dres GNK Dinamo u dvoboju protiv Gorice krasiti će i posebna vrpca koja simbolizira borbu protiv raka dojke tijekom "ružičastog listopada".

Naime, prihod od prodaje dresova na aukciji bit će doniran Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja će zatim prikupljena sredstva dodijeliti Udruzi "Sve za nju" - udruzi žena oboljelih i liječenih od raka. Podsjetimo, svake godine mjesec listopad je poseban po tome jer je posvećen podizanju svijesti o raku dojke.

Zaklada Nema predaje kroz svoj rad bavi se humanitarnim radom, donacijama i društveno odgovornim projektima, sukladno vlastitoj misiji, viziji i ciljevima.

Na aukciji će biti dresovi svih Dinamovih igrača koji će na utakmici Gorica - Dinamo biti uvršteni u službeni zapisnik. Aukcija će biti organizirana OVDJE s početkom utakmice (21. Listopada, 18:10 sati) te trajati do 28. listopada u 15:00 sati. 

Posjeti web stranicu platforme, sudjeluj u aukciji, dođi do vrijednog dresa s utakmice i ujedno pomozi onima kojima je pomoć najpotrebnija!
Kopirano!