Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nove snage

Takuya Ogiwara novi igrač Dinama

Po igračkom je profilu klasični lijevi bek pa će stoga i nositi dres s brojem tri, klasičnim za lijevog beka. Sjajni japanski branič Takuya Ogiwara, koji svojom brzinom i prodorima donosi kvalitetu više i u ofenzivnom dijelu, i službeno je postao Dinamov igrač. Zgotovljene su sve formalnosti oko njegove registracije pa je time i formalno postao četvrti japanski nogometaš u povijesti zagrebačkog kluba.

Još je na proljeće 1999., upravo u godini Ogiwarina rođenja, za maksimirsku momčad igrao jedan od najboljih japanskih nogometaša svih vremena, Kazuyoshi Miura, da bi dugo godina kasnije, u sezoni 2017/’18., u Dinamo II došao Rintaro Tashima. Ovog će proljeća u Maksimiru igrati dvojac Takuro Kaneko – Takuya Ogiwara.

Novi plavi branič rođen je 23. studenog 1999. godine u gradu Kawagoe u prefekturi Saitama. Igrački je stasao u popularnom japanskom klubu Urawa Red Diamonds iz Saitame, trostrukom osvajaču azijske Lige prvaka.

Ogiwara je krajem travnja i početkom svibnja 2023. zaigrao u objema finalnim utakmicama u kojima je momčad Urawe svladala saudijski Al Hilal osvojivši time treći naslov najbolje momčadi azijskog kontinenta. Nastupio je i u svim trima utakmicama na nedavnom FIFA Svjetskom klupskom prvenstvu u prosincu gdje je Urawa Red Diamonds zauzeo četvrto mjesto. U polufinalu ih je s 3:0 pobijedio Manchester City za kojeg su zaigrali i bivši dinamovci Mateo Kovačić, ujedno strijelac drugog gola, i Joško Gvardiol.

Ogiwara je u svojoj debitantskoj sezoni u prvoj momčadi Urawe osvojio japanski Kup 2018. Bio je u širem kadru i sljedeće sezone kad su dogurali do prvog od ukupno dva finala azijske Lige prvaka u razmaku od četiri godine. Potom se kalio na posudbi u drugoj ligi igrajući za Albirex Niigatu pa za Kyoto Sangu s kojom je izborio plasman u elitni rang. U međuvremenu se vratio u Urawu u kojoj je prošle godine odigrao 44 službene utakmice i postao kontinentalni prvak.

Dragi Takuya, dobrodošao u Dinamo, želimo ti puno uspjeha u plavom dresu!

Kopirano!