Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nakon utakmice

Trener Jakirović: Zadovoljan sam s tri boda i sa sačuvanom mrežom

Čestitam dečkima na dobroj i ozbiljnoj igri, nije bilo nimalo lako probiti blok suparnika koji je jako opasan iz tranzicije kad osvoji loptu, istaknuo je Dinamov trener Sergej Jakirović neposredno nakon pobjede protiv Slavena Belupa s 3:0 u ogledu 8. kola SuperSport HNL-a.

– Suparnički blok uspio je probiti Gabriel Vidović lijepim golom, jako mi je drago zbog njega jer mu je ovo bila premijera u Dinamu i vjerujem da će mu to dati još više samopouzdanja. Mislim da smo utakmicu prelomili u drugom dijelu kad je Bruno Petković zabio iako nisam bio zadovoljan kako smo ušli u drugo poluvrijeme. Imao je Slaven Belupo dvije situacije koje su mirisale na pogodak, prošli smo “lišo”, a kad je Petković zabio, utakmica je prešla u našu kontrolu pa smo mogli zabiti i još poneki gol. Moramo biti zadovoljni, osvojili smo tri boda, sačuvali čistu mrežu... Jako mi je drago da je Ivan Nevistić dobro branio i sigurno će mu to puno značiti za buduće utakmice.

Press konferenciju trenera Jakirovića pogledajte OVDJE

Je li ovo približna jedanaestorica za dvoboj protiv Astane u četvrtak u Zagrebu na startu grupne faze Konferencijske lige?

– To ćemo još vidjeti, sve zavisi od taktičkih postavki, imamo igrača za rotaciju... Moramo vidjeti što će biti s Darijem Špikićem koji je osjetio bol u aduktoru i u subotu će na pregled. Imao je problema s tim i ranije, u prvom poluvremenu se vidjelo da nije na maksimumu. Imamo dosta opcija pa ćemo odlučiti. Ali, ovo neće biti iste utakmice protiv Astane kao što su bile one nedavne dvije u pretkolima. Sad se igra na bodove pa će biti malo drukčije – zaključio je trener Jakirović.

Kopirano!