Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

UEFA Youth League

UYL na Maksimiru: Trener Banović i Vrbančić najavili uzvratni susret s Baselom

Dinamovi juniori u srijedu 29. studenog igraju na stadionu Maksimir uzvratni susret 2. kola natjecanja UEFA Youth League protiv Basela uz izravan prijenos na platformi Dinamo Plus. Švicarci su u prvoj utakmici pobijedili 2:0, a uoči sutrašnjeg uzvrata, dvoboj su za naše stranice najavili trener Ivica Banović i Luka Vrbančić. 

- Basel ovdje dolazi s prednošću od 2:0, dakle mi moramo pobijediti 3:0 ili u bilo kojem obliku s tri pogotka razlike. Nimalo jednostavan zadatak, ali imamo pred sobom 90 minuta, sve je još uvijek otvoreno iako su nam šanse manje nego prije prve utakmice, ali mi ćemo dati sve od sebe da prođemo, kazao nam je na početku najave trener Banović.

Plavi će u uzvrat morati bez kapetana Vite Čaića koji je pocrvenio u prvom dvoboju, a nema ni ozlijeđenog Branka Pavića.

- Da, neće nam biti lako, imamo nekoliko rezervnih kombinacija, ali na prvu mogu reći da će vjerojatno igrati Baković koji će biti rezervna varijanta za tu poziciju. Srećom, osim njih dvojice, nema više izostanaka.

Trener je kasnije progovorio i o tome što mu znači po prvi put obnašati ulogu trenera na maksimirskom stadionu, a imao je i poruku za navijače.

Luka Vrbančić je kazao da je spreman prihvatiti veliku odgovornost i lidersku dužnost u izostanku Vite Čaića, uz osvrt na nesretne okolnosti iz prve utakmice izrazio je optimizam uoči uzvrata, te također poslao poruku navijačima.

Kompletne izjave Ivice Banovića i Luke Vrbančića pogledajte OVDJE

Kopirano!