Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Prijenos na Dinamo Plus

VIDEO | Trener Banović najavio Monaco: Snažni su i brzi, morat ćemo biti na svom maksimumu

Autor fotografije: Marko Lukunić/PIXSELL

Dinamovi mladi nogometaši sutra će u 14:00 sati u Zaprešiću igrati drugu utakmicu UEFA Youth League, u kojoj će, kao i prva momčad kasnije tijekom dana, snage odmjeriti s francuskim predstavnikom Monacom. Prijenos utakmice možete pratiti na našoj platformi Dinamo Plus.  

Podsjetimo, u prvom susretu Dinamo je u Münchenu izgubio od Bayerna 2:1, a sutra će na stadionu Ivan Laljak Ivić u Zaprešiću imati priliku za popravni ispit i osvajanje prvih bodova. 

Dan uoči utakmice kratko smo popričali s trenerom juniorske momčadi Ivicom Banovićem. 

- Od prošle utakmice protiv Bayerna vratilo mi se ukupno četiri igrača i to svakako puno znači za momčad. Vratili su se Mikić, Šunta i Ćutuk, a potpuno su zdravi i Šutalo i Miljak. Imamo puno više igrača u kadru za ovaj susret.

Monaco nije iznimka u odnosu na ostale francuske momčadi - dosta su brzi, čvrsti i fizički moćni, gdje ćete tražiti svoju šansu?

- Proučili smo njihovu utakmicu protiv Barcelone u 1. kolu, pošto u francuskom prvenstvu igraju u sasvim drukčijem sastavu. Barcelonu su pobijedili 4:3, i kao što ste rekli, moćni su, jaki, izdržljivi vrlo brzi, ali imamo i mi svoje adute, tako da smatram da će se igrati jedna otvorena utakmica u kojoj će obje ekipe tražiti pobjedu.

Domaće utakmice ste navikli igrati ili u Maksimiru ili u Kranjčevićevoj, a sutra vas očekuje dvoboj u Zaprešiću. Jeste li imali priliku isprobati teren?

- Nismo ga imali priliku isprobati, ali nećemo o tome previše razmišljati, moramo biti profesionalni, očekujem i dosta ljudi na tribinama što će mojim igračima dati vjetar u leđa, tako da kad krene utakmica, vjerujem da ćemo zaboraviti na teren, prokomentirao je trener Banović.

Kompletnu najavu trenera Banovića pogledajte u videoprilogu: 

 

Kopirano!