Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Izjave nakon utakmice

VIDEO | Trener Bjelica, Kulenović, Ristovski i Sučić nakon pobjede protiv Salzburga

Dinamo je u 3. kolu UEFA Lige prvaka na gostovanju u Salzburgu slavio 2:0 i tako stigao na ukupno četiri osvojena boda u ovosezonskom izdanju najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja. 

Pogotke za plave postigli su Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti, a nakon utakmice izjave su za naše kamere dali trener Nenad Bjelica, Sandro Kulenović, Petar Sučić te igrač utakmice po UEFA-inom izboru Stefan Ristovski. 

- Apsolutno smo zasluženo došli do tri boda, imali smo jasan plan igre i moji igrači su to sjajno prenijeli u djelo. Odlično smo se adaptirali na teren koji ponovno nije bio baš lagan za igranje, ali to pokazuje koliko smo ozbiljni. Raduju me igra i mirnoća moje momčadi, kao i to da protivniku nismo dozvolili mnogo toga, a posebno me impresionirala igra naših trojice stopera uz Mišića, koji su umrtvili njihov pritisak na našu zadnju liniju, a s loptom smo bili sjajni, kazao je trener Bjelica, a zatim se osvrnuo i na činjenicu kako zbog kazne nije mogao sjediti na klupi: 

- Prvo poluvrijeme sam bio miran, ali u drugom više nisam mogao sjediti, reagirao sam kao da sam dolje uz klupu, ali moji suradnici su maksimalno kvalitetno odradili utakmicu, i želim i njima čestitati na svemu što su učinili tijekom utakmice.  

Sandro Kulenović posebno se osvrnuo na činjenicu kako je Dinamo u Ligi prvaka u gostujućoj utakmici ostvario prvu pobjedu nakon 26 godina i davne 1998. godine. 

- Nevjerojatan podatak, to daje dodatan značaj i draž ovoj pobjedi. Ali stigli smo ovdje pobijediti, to smo i najavili, na kraju smo uzeli tri boda i to je najbitnije. 

- Ova tri boda puno znače za samopouzdanje, naporno radimo i vjerujemo u ono što radimo, na teškom gostovanju smo uzeli tri boda, što posebno puno znači jer na nekim prošlim gostovanjima nismo bili pravi, kako u HNL-u, tako i u Europi, kazao je Sandro. 

Stefan Ristovski posebno se osvrnuo na navijače koji su tijekom svih 90 minuta pružali podršku plavima: 

- Jako sam ponosan na ovu pobjedu i čast mi je što sam bio dio nje. Pokazali smo da nismo zalutali u ovo natjecanje, a nakon šoka koji smo pretrpjeli u Münchenu, ovo će nas sigurno vratiti na prave staze. Hvala navijačima, atmosfera je bila prekrasna, kao da smo kod kuće. Ako ovako nastavimo skupa dalje, možemo do velikih postignuća. 

Petar Sučić razmišljao je slično kao i njegovi prethodnici pred kamerom: 

- Drugu utakmicu zaredom smo igrali po kišnim uvjetima, ali ponovno smo odigrali doista sjajno, onako kako smo se i pripremali, moram pohvaliti sve suigrače i mislim da smo zasluženo pobijedili, kazao je Sučić, pa se osvrnuo na crveni karton protivnika: 

- Naravno da nam je crveni karton pomogao, mislim da smo na terenu bili bolji i do trenutka isključenja njihovog igrača, ali jasno da nam je taj crveni karton pomogao i dao nam vjetar u leđa. Bilo nam je lakše braniti se i istrčavati kontre, u svakom slučaju sve što smo dobili smo i zaslužili. 

Kompletne izjave pogledajte u videozapisu.

 

 

 

 

Kopirano!