Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nakon utakmice

VIDEO | Trener Čačić: Stvorili smo puno prilika i zasluženo slavili

Autor fotografije: Pixsell

- Gledali smo pravu natjecateljsku utakmicu u kojoj smo, s obzirom na prikazano, posebno u prvom poluvremenu, zasluženo došli do tri boda - istaknuo je Dinamov trener Ante Čačić neposredno nakon maksimirske pobjede protiv Lokomotive s 2:1 u 19. kolu SuperSport HNL-a.

– Bila je ovo očekivano teška utakmica u kojoj je bila očekivano dobra Lokomotiva. Mi smo iznimno dobro odradili prvih 45 minuta u kojima nam je nedostajala još poneka lopta u suparničkoj mreži. U tom bi nam slučaju, naravno, bilo lakše. Stvorili smo puno prilika, igrali smo visoko i dosta smo se energetski potrošili. U drugo su poluvrijeme gosti ušli puno odlučnije, a nisu izjednačili zahvaljujući Dominiku Livakoviću i njegovoj sjajnoj obrani. Kasnije, kad je utakmica trebala biti riješena, vidjeli smo da u nogometu nije baš tako, jer Josip Pivarić je zabio sjajan gol. to je gostima dalo krila, imali smo problema, stajali smo daleko od suparničkih igrača. Na kraju je Lokomotiva imala čak i priliku za izjednačenje. Kažem, moram biti zadovoljan prikazanim, imamo i probleme jer su neki igrači bili izvan programa tako da ih moramo dizati kroz utakmice. Pred nama je sedam, osam dana, vjerujem da ćemo se kompletirati za subotu pri čemu moramo naći načina kako zamijeniti odsustvo Josipa Mišića  - dodao je trener.

Mišić je u 82. minuti zaradio drugi žuti karton zbog prekršaja na Luki Stojkoviću. Kako je trener Čačić vidio tu situaciju?

– Nisam dobro vidio, ali sudac je bio blizu i treba mu vjerovati. Mislim da je tu Mišić zakasnio u startu i onda slijedi karton potpuno opravdano.

Novinare je zanimalo otvara li sad to mogućnost da Robert Ljubičić zaigra u vezi umjesto na lijevom boku.

– Ne znam je li vrijeme za probu, vidjet ćemo kroz tjedan. Uostalom, tu je poziciju igrao i Arijan Ademi.

Predstavnici medija su se pritom nadovezali na temu zamolivši trenera Čačića za mišljenje o Ademijevom statusu i mogućem odlasku.

– Ne znam što se događalo u medijima, mediji stvaraju priču. Bio sam jasan i prije 10 dana na konferenciji za novinare kad sam rekao da je Livaković jedini koji može otići. I to nema veze s eventualnim ponudama, ne možemo kapetana pustiti u situaciji u kojoj nam je neophodan – zaključio je trener Čačić.

Kopirano!