Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nakon utakmice

VIDEO | Trener Jakirović i Petković: Bila je živa i dinamična utakmica, nismo iskoristili prilike

Autor fotografije: Marko Lukunić/PIXSELL
Bila je ovo živa i dinamična utakmica u kojoj nisam bio zadovoljan s prvim poluvremenom, s  čvrstinom u našoj igri, pogotovo u obrani, sa slabim pritiskom na izvor lopte, tako smo primili dva gola, istaknuo je Dinamov trener Sergej Jakirović neposredno nakon remija protiv Lokomotive u prvenstvenoj utakmici u Kranjčevićevoj.
 
– Bilo je naznačeno da moramo braniti dubinu... Pohvalno je to što smo se uspjeli odmah vratiti iz zaostatka. Na poluvremenu smo, dakle, probali sa zamjenama ne bismo li stvorili dodatni pritisak na Lokomotivu, imali prilike preko Arbëra Hohe i Gabriela Vidovića, ali nismo ih realizirali. Na kraju se moramo zadovoljiti s bodom iako ja s tim ishodom nisam zadovoljan. Bilo je problema općenito u prvom poluvremenu u organizaciji igre, nikako nismo uspjeli dolaziti do naših veznih igrača i uspostaviti kvalitetan posjed. Kasnije je utakmica otišla u „run and gun“ od naše želje da zabijemo treći gol.
 
Izjave trenera Jakirovića i dvostrukog strijelca Brune Petkovića pogledajte u nastavku: 

Za razliku od prethodne utakmice protiv Gorice, ovom je prilikom od prve minute na desnom krilu zaigrao Dario Špikić umjesto Takura Kaneka.
 
– Špikić je bio tu da više napada i optereti njihova beka, asistirao je za naš prvi gol. Bilo mu je loše na poluvremenu, izašao je zbog vrtoglavice. Ali, planirali smo i s Kanekom, da uđe kad padne ritam pa da on dođe u više situacija što je i pokazao. Imamo četiri krila, uvijek rotiramo – dodao je trener Jakirović.
 
 
Kopirano!