Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo i Socios.com

Vlasnici $DZG fan tokena izabrali dizajn

Navijači Dinama vlasnici $DZG fan tokena u aplikaciji Socios.com izabrali su pobjednički dizajn maskice za pametne telefone koja će biti dostupna u prodaji u Dinamo fan shopovima te u web shopu!
 
U ponudi će biti dostupne maskice za više modela mobitela iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Honor, Motorola. Suvenir će biti dostupan u Dinamo fan shopovima te u webshopu u nadolazećem razdoblju, a više informacija o tome klub će objaviti putem svojih kanala.
KUPI $DZG FAN TOKEN I SUDJELUJ U ANKETAMA!
 
Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači imaju priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim zanimljivim sadržajima i mogućnostima. Neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb fan tokena, kao što su glasovanje u anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti.
 
DOSADAŠNJE ANKETE
 
Do sada su navijači Dinama vlasnici $DZG fan tokena mogli sudjelovati u čitavom nizu aktivacija koje su im pripremili Dinamo i Socios.com. Prisjetimo se samo nekih kao što su igranje utakmice s legendama Dinama, izbor imena juniorskog terena, izbor dizajna velikog murala na stadionu u čast generacije 1982., izgled kapetanske zastavice, boja gostujućeg dresa Dinama i još puno toga.
Kopirano!