Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Predstavljeni Šitum i Lešković:

Želimo se nametnuti treneru

 

Dan uoči europske utakmice navijačima se predstavio novi igrač Dinama Mario Lešković, a uz njega je bio i naš Mario Šitum koji je, kako to sam kaže, "okolnim putem" zaslužio i potpisao četverogodišnji ugovor.

- Šitum je već dulje vrijeme s nama i jako sam zadovoljan kako se ponašao i drago mi je da ostaje s nama. Marko je bio standardni igrač Rijeke, reprezentativac i Dinamo mu je veliki korak naprijed i sjajna prilika. Mogu im obećati da ću ih vrednovati prema učinku, zaslužuju biti tu i vjerujem da će odgovoriti na sve zahtjeve koji se stavljaju ispred njih te pomoći nam u ostvarivanju naših ciljeva – rekao je trener Modrih Zlatko Kranjčar.

- Drago mi je što sam opet ovdje. Očito sam okolnim putem trebao doći ovdje, ali uvijek gledam sve pozitivno pa ću tako reći da sam danas iskusniji i jako sretan što sam u najdražem klubu. Dat ću sve od sebe i pokušati se nametnuti da pomognem Modrima – rekao je Mario koji je rođen u Zagrebu, a u Dinamo je nakon nekoliko zagrebačkih klubova stigao sa 16 godina. Tri godine kasnije debitirao je za prvu momčad i na debiju zabio i prvi pogodak da bi potom nakon posudbi u Lokomotivu i talijansku Speziju našao put natrag do Dinama.

Šitum je već godinama poznato lice, a novi igrač u redovima prvaka je – Marko Lešković: - Jako sam sretan što sam ovdje jer to je sjajan korak za mene i moju karijeru. Jedva se čekam priključiti ekipi i dat ću sve od sebe da pomognem suigračima – rekao je naš novi igrač pa o snažnoj konkurenciji u zadnjoj liniji rekao: - Dinamo je veliki klub, naravno da su tu pravi igrači i to će me samo natjerati da budem još bolji i izborim se za svoju poziciju. Naravno da vjerujem u sebe.

Podsjetimo, Marko u Dinamo dolazi iz Rijeke, a između brojnih ponuda izabrao je petogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom: - Bilo je ponuda, ali kada sam dobio poziv Dinama nisam dvojio. Ovo je najbolje za moju karijeru i jako sam sretan što sam ovdje – zaključio je Marko.

Kopirano!