Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Pobjeda u Križevcima

Dinamo slavio u Križevcima

Photo by: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

GNK Dinamo je pauzu zbog obaveza reprezentacija iskoristio za posjet sportskim prijateljima iz križevačkog NK Radnik koji ovih dana slave 110. obljetnicu osnivanja.
U prijateljskom srazu igranom na gradskom stadionu u Križevcima, gosti iz Zagreba pobjedili su 7-0. Na tri uvodna pogotka Izeta Hajrovića (4., 34.,40.) niz su nastavili Dominik Rešetar (65.), Robert Mišković (75.), Luka Radić (81.) dok je Rešetar svojim drugim golom u 88. minuti zaključio priču u Križevcima.

Uoči početka dvoboja kapetan GNK Dinamo Danijel Zagorac razmjenio je poklone s domaćinom te križevačkim gradonačelnikom Mariom Rajnom, dok je glavni trener Nenad Bjelica darivao prigodnim dresom Draženka Kovačića, bivšeg uglednog suca koji je dolazak Dinama iskoristio za simbolični oproštaj od aktivne karijere koja je trajala punih 17 godina.

Domaćini su također darivali našeg trenera Bjelicu poželjevši puno uspjeha njegovoj momčadi u nastavku sezone.

Na tribinama se skupilo mnoštvo Dinamovih navijača što ne treba posebno objašnjavati obzirom da je riječ o kraju koji diše plavo. Mnogi od njih najavili su dolazak na utakmicu Lige prvaka koju će Dinamo otvoriti s talijanskom Atalantom na stadionu Maksimir 18. rujna.

Prelijepo druženje završilo je podjelom suvenira, autograma i fotografiranjem s najmlađim navijačima koji su otišli svojim kućama puni dojmova nakon susreta sa svojim sportskim junacima.

Copied!