Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Početak projekta ''Godina zdravih odluka''

Dinamovci posjetili OŠ Granešina

U okviru projekta ''Godina zdravih odluka'', koji je GNK Dinamo pokrenuo s ciljem popularizacije bavljenja sportom i zdravog života među djecom, nogometaši modrog kluba posjetili su u srijedu, 14. veljače Osnovnu školu Granešina u Zagrebu.

S više od 300 oduševljenih učenika družili su se igrači Hilal Soudani, Tongo Doumbia, Ante Ćorić, Filip Benković, Mario Gavranović, Nikola Moro i Dani Olmo.

Kako se upravo 14. veljače obilježava Hrvatski dan nepušenja – Dan bez duhanskog dima, Modri su djeci govorili o štetnosti pušenja i drugim ovisnostima te kako bavljenje sportom pomaže u zdravom razvoju i odrastanju. Također, o zdravoj igri i važnosti sporta u odricanju od štetnih navika, govorio je i prof. dr. sc. Luka Maršić, viši stručni savjetnik za psihosocijalnu pomoć i rehabilitaciju, antropolog i dugogodišnji stručnjak Klinike za psihijatriju KBC „Sestre milosrdnice“. 

- Prema posljednjim istraživanjima provedenim u Hrvatskoj, čak 76 % mladih u dobi od 13 do 15 godina probalo je cigaretu. Upravo zato, među djecom osnovnoškolske dobi važno je govoriti o štetnosti pušenja te o raznim ovisnostima, a jedna od poruka Dinamove „Godine zdravih odluka“ glasi „Nauči reći NE!“ – istaknuo je Tomislav Rukavina, direktor sektora marketinga, prodaje i komunikacija GNK Dinamo.

- Iznenađen sam atmosferom i brojem djece koja su nas dočekala. Nisam to još doživio i jako sam sretan što smo došli ovdje. Za nas sportaše jako je važno živjeti zdravo. Pokušavam živjeti što više sportski i hraniti se dobro. Mislim da su ovakve akcije s djecom dobre tako da možemo pokazati djeci pravi put. Ne znamo ima li među njima neka nova sportska zvijezda ili veliki sportaš u nekom drugom sportu. Zato im treba ukazivati na donošenje ispravnih odluka tijekom života – rekao je na druženju prvotimac Mario Gavranović.

Kako druženje ne bi proteklo samo uz ozbiljne teme pobrinula su se djeca koja su svoje omiljene igrače dočekala s mnogo šaljivih pitanja, a na kraju su prvotimci Dinama podijelili i autograme.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...