Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Novi napadač Dinama: Potpisao Dejan Radonjić!

Dinamo je dobio novog napadača i to je dosadašnji igrač Istre 1961 Dejan Radonjić! Snažni napadač prošao je liječnički pregled i potpisao petogodišnji ugovor s prvacima Hrvatske.

Osobni karton

Ime i prezime: Dejan Radonjić

Datum i mjesto rođenja: 23.7.1990., Tettnang (Njemačka)

Bivši klubovi: Ulm, Bayern München, Ravensburg, Eriskirch, Zrinjski Ozalj, Istra 1961

Pozicija: Napadač

Visina: 190 cm

Radonjić je do Dinama došao prilično neuobičajenim putem. Naime, Dejan je rođen 1990. u Tettnangu u Njemačkoj gdje je počeo igrati nogomet da bi njegov talent ubrzo uočio veliki Bayern München s kojim je i potpisao ugovor. Nažalost, nekoliko teških ozljeda udaljilo ga je od travnjaka pa je upisao pravni fakultet i igrao u niželigašima prije nego se vratio u Hrvatsku, točnije u Ozalj. Njegove kvalitete brzo su došle do izražaja pa je došao poziv iz Istre, na probi je oduševio i u prvoj sezoni za Istru zabio deset golova, igrao odlično i zaradio prijelaz u najbolji hrvatski klub.

- Filmska priča? Ne znam stvarno – priča nam nasmiješeni Dejan nakon potpisa ugovora pa nastavlja: - Presretan sam. Ne znam uopće kako bih opisao što sada osjećam, koliko sam sretan i ponosan što sam igrač Dinama. Maštam o ovome otkada sam kao klinac u Njemačkoj počeo igrati nogomet, a uvijek sam na igricama igrao s Dinamom (smijeh, nap.a.) Znam koji su ciljevi Dinama i što se ovdje očekuje, znam i kakva me konkurencija čeka, ali uvijek sam se u životu veselio izazovima. Što reći? Jedva čekam početak priprema i sezone – ispričao je u jednom dahu Dejan pa na kraju dodao: - Obavezno bih se htio puno zahvaliti Istri 1961, svim ljudima u klubu i posebno gospodi Šprajceru i Pamiću koji su vjerovali u mene, dali mi priliku koju sam iskoristio i zbog toga sam danas potpisao za Dinamo.

Sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić zadovoljan je igračem koji će ojačati svlačionicu: - Dejan je moderan napadač koji je vrlo jak u duelu i čvrst, a voli i sudjelovati u igri te puno radi za ekipu. U stilu koji mi igramo, s krilima i špicom u sredini, sam siguran kako će se dobro snaći. Dulje vrijeme smo ga pratili, zabio je dosta golova, ali osim golova i dobro igrao tako da smo se odlučili za ovaj potez.

Dejan će se treneru javiti 12. lipnja kada počinju testiranja i pripreme za novu sezonu.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...