Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Markova nezaboravna noć: U društvu Modrih na terenu

Lijepa je atmosfera sinoć vladala na stadionu Maksimir neposredno prije početka utakmice četvrtfinala Kupa Dinamo - Hajduk. Naime, modri je klub na velikom derbiju ugostio malenog Marka Miškovića, dječaka koji je rođen s kompleksnom anomalijom mokraćnog sustava koja mu onemogućava normalan život. Nakon niza humanitarnih akcija koje su poduzeli Markovi sugrađani iz Petrinje i kojima je prikupljen dio novca za operaciju u Srbiji, igrači i stručni stožer Dinama prikupili su preostali iznos.

Dinamo je tako odlučio Marka i njegovu obitelj ugostiti na velikom derbiju na Maksimiru gdje je maleni gost imao nezaboravnu ''avanturu''. Marko je imao čast izvesti počasni udarac prije početka utakmice, a sigurni smo da će ovu priču pamtiti cijeli život. Nakon što su se igrači Dinama poredali u špalir, Marko je u društvu Alena Halilovića i Josipa Šimunića prošetao do centra terena gdje je hrabro izveo prvi udarac. Uz veliki pljesak navijača, igrača Dinama i Hajduka te svih prisutnih, Halilović je zatim Marku uručio dres Dinama s Markovim imenom, brojem 5 te potpisima svih igrača.

Već po dolasku na stadion Marko je bio uzbuđen i nestrpljiv i nije znao što smo mu pripremili, a nakon što je doživio nezaboravno iskustvo dojmovi su bili još i veći. Nakon svega, maleni Petrinjanin u veselom je raspoloženju te u društvu obitelji odgledao utakmicu i veliku pobjedu Dinama protiv Hajduka.

Marku još jednom želimo puno sreće i zdravlja te se nadamo da će još puno puta biti naš gost na Maksimiru!

Kopirano!