Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Prvaci 22/23.

Naslov prvaka Hrvatske: Zahvala na čestitkama

GNK Dinamo ovim putem od srca zahvaljuje navijačicama i navijačima, sportskim prijateljima, partnerima i sponzorima, bivšim igračima, Svjetskoj nogometnoj organizaciji (FIFA), Hrvatskom nogometnom savezu, klubovima i organizacijama iz Hrvatske i inozemstva na brojnim čestitkama koje je klub zadnjih dana zaprimio povodom osvojenog naslova prvaka Hrvatske za sezonu 2022/23.!

 

Klub je od trenutka kada je momčad osigurala naslov prvaka nakon prvenstvene utakmice u Splitu, dobio iznimno velik broj čestitki i lijepih poruka od strane prijatelja kluba, bivših igrača, nogometnih i drugih organizacija, lokalnih, regionalnih, nacionalnih i inozemnih klubova te je svima uputio riječi zahvale.

Ovom prilikom izdvojit ćemo čestitku predsjednika krovne svjetske nogometne organizacije FIFA-e, a poruku gospodina Giannija Infantina prenosimo u nastavku.

''S velikim zadovoljstvom čestitam Dinamu na osvojenom naslovu prvaka Hrvatske u sezoni 2022/23.! Ovaj trofej ne bi bilo moguće osvojiti bez truda i zalaganja cijele momčadi, bez strasti i predanosti, i svi u klubu možete biti vrlo ponosni. Zamolio bih da proslijedite moje čestitke svima u klubu. U ime cjelokupne nogometne zajednice, iskoristio bih ovu priliku da vama i Hrvatskom nogometnom savezu zahvalim na doprinosu razvoja i prosperiteta nogometa u Hrvatskoj i Europi.

Veselim se skorom susretu.
Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e''

 Isto tako, prenosimo i čestitku predsjednika hrvatskog krovnog nogometnog tijela Hrvatskog nogometnog saveza, gospodina Marijana Kustića.

„Od srca čestitamo rukovodstvu, trenerima, igračima i navijačima GNK-a Dinamo na osvojenom 24. naslovu prvaka Hrvatske. Još jedan trofej u bogatoj riznici dokaz je da su vaši rezultati plod kontinuirano dobrog rada struke, odlične selekcije, kvalitetnog rukovodstva i, shodno tome, nastavak uspjeha iz proteklih sezona. Vjerujemo da ćete biti uspješni i u novim europskim izazovima koji su pred vama.

Sportski pozdrav,
Marijan Kustić, predsjednik HNS-a''


Copied!