Sign up using Email or Facebook

Forgot password? Click here

You have to fill out this field You have to enter a valid email address
You have to fill out this field

Join the Dinamo family!

Register now and enjoy all the benefits of owning an official Dinamo account.

Register using email or Facebook

If you already have an account Login

You have to fill out this field
You have to fill out this field
You have to fill out this field You have to enter a valid email address

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

You have to fill out this field You have to enter a valid email address

Trener Zoran Mamić

Nestrpljivo čekamo nastavak sezone, zahtjevi su nam uvijek isti

  Istina je da su zadnjih dana treninzi bili s pomalo krnjim sastavom, s “deficitarnim kadrom” uslijed reprezentativnih akcija, istina je da je dio igrača izvan pogona zbog ozljeda ili bolesti, ali istina je i to da Dinamo, unatoč tome, punom snagom ide po bodove. Maksimirska će momčad u subotu, 21. studenoga, u 15 sati gostovati kod Osijeka u dvoboju 12. prvenstvenog kola. Osječani, predvođeni donedavnim Dinamovim trenerom Nenadom Bjelicom, u ovom su trenutku drugoplasirana momčad lige, a za plavima zaostaju šest bodova.

   – S nestrpljenjem i veseljem očekujemo ovu zadnju fazu prije nove godine, slijedi nam naporan ritam od devet vrlo teških utakmica, što europskih, a što domaćih. Mi se uvijek fokusiramo na prvu sljedeću. Nismo imali optimalnu pripremu za tu utakmicu, ali kao što sam već nekoliko puta rekao u ovakvim prilikama kod reprezentativnih pauza – to je naša realnost i moramo se tome prilagoditi. Zahtjevi ostaju uvijek isti. Dinamo želi osvojiti naslov prvaka, želi pobjeđivati. I tako ćemo ući u ovaj derbi. Osijek je u naletu, u uspješnoj seriji, imaju dobru momčad i stručni stožer, pozitivu u gradu među navijačima. Međutim, Dinamo ne mijenja svoju ideju i uza sav respekt prema suparniku, želimo osvojiti tri boda, a tako ćemo i ući u ovu utakmicu – istaknuo je Dinamov trener Zoran Mamić.

  Kakvo je stanje s momčadi? Mnogi su igrači bili odustni jer su sudjelovali u akcijama raznih reprezentacija...

  – Vjerujem da se Petar Stojanović i Lirim Kastrati vraćaju iz svojih reprezentacija bez nekih problema. Svi ostali su ovdje. Imamo određenih problema s ozljedama ili bolesti, vidjet ćemo još do subote kakvo će biti detaljno stanje. Živimo u vrijeme kad se stanje s koronom mijenja praktički iz sata u sat, ali vjerujem da smo sad ipak malo primirili situaciju i da će biti sve bolje – zaključio je trener Mamić.