Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Svečano otvorenje

Uskoro: GNK Dinamo otvara novi fan shop na jugozapadu grada!

GNK Dinamo s ponosom obavještava sve navijače i simpatizere kako će uskoro otvoriti novi, ukupno treći fan shop s raznolikom ponudom za svoje navijače.

Već desetljećima plavi na sportskom planu nižu brojne uspjehe, kako na domaćim travnjacima, tako i na onim elitnim europskima, a kao što i priliči najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu, Dinamo nudi brojne dodatne sadržaje za svoje navijače. Uz fan shop podno zapadne tribine na Maksimiru i onaj u samom centru grada na adresi Jurišićeva 2a, Dinamo će uskoro imati još jedan, treći fan shop, koji će biti smješten u kompleksu Arena Centar na zapadnom dijelu grada.

S veseljem možemo priopćiti kako će Dinamovi službeni artikli ovim potezom po prvi puta biti dostupni u jednom trgovačkom centru te kako će klub na taj način posegnuti prema još većem broju navijača i poklonika u hrvatskoj prijestolnici. S veseljem možemo priopćiti i da će novi fan shop imati najsuvremeniji ekskluzivni dizajn te kako će biti opremljen svom klupskom opremom i suvenirima, a krasit će ga i audiovizualni i multimedijski sadržaji.

Fan shop se otvara u četvrtak 30. ožujka, a program će trajati do nedjelje 02. travnja, pri čemu će svakog dana povodom otvorenja biti organizirane dodatne zanimljive aktivnosti za sve posjetitelje, a sve kupce u navedenom razdoblju očekuje i 20% popusta na cjelokupni asortiman, uključujući i artikle koji su od ranije na popustu. 

DRUŽENJE S IGRAČIMA, FOTOGRAFIRANJE, ZABAVNI SADRŽAJI

četvrtak 30. ožujka počinje program službenog otvorenja. Aktivnosti počinju od 18 sati, pri čemu će u fan shopu biti organizirano druženje s igračima Dinama koji će dijeliti autograme i fotografirati se s navijačima. Dobru atmosferu ispred same poslovnice osigurat će voditelj koji će putem razglasa moderirati kompletan program, DJ koji će se pobrinuti da navijači uživaju u popularnim hitovima i naravno, naša omiljena klupska maskota Plavko koji će biti dostupan za fotografiranje s najmlađima.

Subota 01. travnja predviđena je za one najmlađe. Naime, treći dan službenog otvorenja nosi naziv "Kids Day", a ispred naše poslovnice između 11:00 i 13:00 sati ponovno će biti naša omiljena maskota Plavko, kao i animatori koji će brinuti za dobru atmosferu i zabavu u svakom trenutku. Uz to, ispred novootvorene poslovnice će biti organiziran facepainting za sve one koji žele ukrasiti lice najdražim bojama - bojama Dinama.

Za sve ostale informacije povodom službenog otvorenja pratite naše društvene mreže - Facebook, Instagram i Twitter kanale. 

Klub poziva sve navijačice i navijače da se pridruže otvorenju novog fan shopa Dinama u Arena Centru na adresi Ulica Vice Vukova 6, 10020, Zagreb, 1. kat od četvrtka 30. ožujka do nedjelje 02. travnja. Uživajte u shoppingu uz 20% popusta, raznolikim sadržajima, druženju s igračima i aktivnostima koji će zabaviti sve navijače bez obzira na dob.

Zakoračimo zajedno u novo poglavlje plavoga kluba!

Copied!