Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

12. Solaris Cup

Akademija iz Irana po prvi put u Hrvatskoj

Početkom godine održao se dvanaesti tradicionalni nogometni turnir za najmlađe dobne uzraste Solaris Cup – Vodice 2017, koji je dvanaestu godinu zaredom za vrijeme zimskih školskih praznika organizirala Udruga zagića i limača iz Zagreba na čelu s trenerom iz otvorene Dinamove škole Miroslavom Davidovićem u suradnji s Nogometnim klubom Vodice. Ove godine turnir je dobio i međunarodni predznak jer je nastupila mlada ekipa Mehr Puyan Raga iz Irana.

- Bura koja je puhala u petak i subotu nije omela male odlučne igrače koji su odigrali sve utakmice, doduše u malo skraćenoj minutaži. I ove godine u svim kategorijama bila je velika konkurencija, do samog kraja nije se znalo tko će biti pobjednik, no na kraju su svi slavili jer bit ovog turnira je zajedničko druženje - izjavio je voditelj Otvorene škole GNK Dinamo Miroslav Davidović

Temeljem poslovne suradnje GNK Dinamo i Akademije Mehr Puyan Raga iz Irana ove godine turniru je pristupila i momčad iz Irana, predvođena trenerom, ujedno i tehničkim direktorom Branislavom Sladovićem. U pratnji igrača stigli su i čelnici Akademije na čelu s predsjednikom g. Farhad Abdi.

Za Akademiju Mehr Puyan Raga ovo je prvi dolazak u Hrvatsku i prvo sudjelovanje na nekom turniru obzirom na kratko vrijeme djelovanja. Polučili su izvrsne rezultate na Solaris kup te u kategoriji 2006. osvojili su 1. mjesto bez izgubljene utakmice, te je njihov igrač Mani proglašen najboljim igračem. 

Podsjetimo, Dinamo i akademija Mehr Puyan Raga iz Irana dogovorili su u ožujku prošle godine sportsku višegodišnju suradnju.  

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...