Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Trener hvali momčad:

Čestitke igračima i jako mi je žao što nisu nagrađeni

Trener Dinama Zoran Mamić bio je očekivano razočaran nakon utakmice u kojoj su Modri zaslužili puno više od poraza.

- Čestitke Olympiakosu na pobjedi. Utakmica je bila podjednaka i mogla je otići u jednom ili drugom smjeru – rekao je trener na početku pa nastavio: - Pokazali su nešto što se meni nije svidjelo, a to je nedostatak fair-playja u dvije situacije i na kraju su dobili utakmicu koju nisu zaslužili. Dva puta smo puknuli loptu u aut zbog ozljede naših igrača, a oni nam je oba puta nisu vratili.

Trener je nastavio analizirati utakmicu: - Mi nismo mogli bili agresivni kao što smo htjeli jer su Rog i  Pivarić, naši nositelji agresivnosti, dobili žute kartone za prve prekršaje što je utjecalo na igru cijele momčadi. Imali smo i problema jer je Hodžić u poluvremenu povraćao i morali smo ga brzo mijenjati tako da nismo uspjeli sve to prebroditi, ali iskrene čestitke idu mojim dečkima koji su uložili golem trud i jako mi je žao što u ove dvije utakmice nisu nagrađeni kojim bodom.

Prvih 20 minuta nastavka su domaćini stisnuli što nije bila želja trenera: - Nismo se odlučili povući niti je to bila ideja, ali naravno da Olympiakos ima kvalitetu i u pojedinim fazama su nas prisilili da se branimo. Kažem, razlog tome je što nismo mogli visoko stiskati zbog kartona koje smo rano dobili, a i Hodžić nije mogao pa smo ga brzo i izvadili iz igre.

Preostale su još dvije utakmice u skupini, a trener misli da je jasno koje će momčadi ići dalje: - Mislim da je jasno da će to biti Bayern i Olympiakos. Što se tiče nas, imamo još dvije utakmice, u Londonu i doma protiv Bayerna, i pokušat ćemo uz malo sreće koja nam je nedostajala u zadnje dvije utakmice osvojiti koji bod.

 

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...