Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

U novu sezonu s novim pravilima

Dinamo II u nedjelju protiv Osijeka II

U drukčijem ruhu, s ponešto izmijenjenim igračkim kadrom, novim pravilima o dobnoj granici igrača u momčadi, ali i dalje na krilima blistavih europskih predstava iz prošle sezone... Na takvoj će platformi nogometaši Dinasma II, predvođeni trenerom Igorom Jovićevićem, ovoga tjedna zakoračiti u novu natjecateljsku godinu gdje će na otvaranju Druge HNL u nedjelju u 17:30 sati na travnjaku Hitrec-Kaciana dočekati Osijek II.

  Sezonu će, dakle odmah otvoriti derbijem, i to protiv „staroga dužnika“, istoga onog Osjeka koji je plave krajem travnja iz Gradskog vrta ispratio s tri pogotka u mreži.

  Ovo će, ujedno, biti i sezona s novim ograničenjima za druge momčadi prvoligaških klubova u Drugoj HNL. Četiri su osnovne promjene:

  a) prije početka prvenstva klub treba prijaviti 22 igrača za sezonu Druge HNL i još šestoricu do kraja ljetnoga prijelaznog roka. Samo ti igrači imaju pravo nastupa za drugu momčad;

  b) na popisu mogu biti samo igrači koji 1. srpnja 2019. nisu bili stariji od 21 godine te još četvorica koji su bili stariji od 21 i mlađi od 24 godine;

  c) prije početka proljetnoga dijela sezone klubovi mogu napraviti do četiri promjene na prijavljenom popisu;

  d) za igrače iz kvote četvorice, dakle starijih od 21 i mlađih od 24 godine, vrijedi još jedno pravilo: ako netko od njih triput nastupi za prvi sastav u Prvoj HNL, više nemaju pravo igrati za drugu momčad u Drugoj HNL u toj natjecateljskoj godini.

  Dinamo II zasad je prijavio 23 igrača. To su vratari Dinko Horkaš, Renato Josipović i Lovro Juric, braniči Tin Hrvoj, Filip Antovski, Jakov Gogić, Josip Šutalo, Joško Gvardiol, Kim Hyun Woo, Omar Kočar i Luka Jelenić, vezisti Bartol Franjić, Marko Gjira, Petar Čuić, Kim Gyu Hyeong, Tom Alen Tolić, Tomislav Krizmanić, Filip Jovićević, Ilija Bagarić i Dino Kapitanović te napadači Leon Šipoš, Roko Baturina i Dominik Rešetar.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...